Prilagođavanje predloška stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U programu Microsoft Office OneNote 2007 možete da koristite predloške kako biste u beležnici primenili isti raspored i dizajn za stranice. Predlošci za stranice mogu da izgled beležaka poboljšaju doslednom upotrebom boje, slika za pozadinu i oblikovanja teksta.

Ako ne želite da sami kreirate potpuno novi predložak, možete lako da promenite sadržaj i izgled postojećeg predloška, a zatim da ga sačuvate kao prilagođeni predložak.

  1. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Predlošci.

  2. U oknu zadataka Predlošci, pod stavkom Dodaj stranicu izaberite neku kategoriju, a zatim izaberite ime predloška koji želite da izmenite.

  3. U meniju Datoteka izaberite stavku Podešavanje stranice, a zatim u oknu zadataka Podešavanje stranice promenite bilo koju željenu opciju.

  4. Promenite bilo koji sadržaj na stranici tako da ona izgleda onako kako bi trebalo kad god se na osnovu izmenjenog predloška kreiraju nove stranice. Analogno, izbrišite bilo koji postojeći sadržaj predloška koji ne želite da sačuvate.

  5. U dnu okna zadataka Podešavanje stranice izaberite stavku Sačuvaj ovu stranicu kao predložak.

  6. U dijalogu Sačuvaj kao predložak upišite ime u polje Ime predloška.

  7. Da biste ovaj predložak primenili na svaku novu stranicu koju dodajete trenutnom odeljku u beležnici, potvrdite izbor Postavi kao podrazumevani predložak za nove stranice u ovom odeljku.

  8. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Predlošci koje ste prilagodili automatski će biti dodati u listu Moji predlošci koja se nalazi u oknu zadataka Predlošci.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×