Prilagođavanje listi fascikli u aplikaciji pošta za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada koristite pošta za Windows 10, na listi fascikli prikazuje vaše prijemno poštansko sanduče "," radne verzije "i" Poslate stavke fascikle. Možete da kreirate nove fascikle ili izbrišite sve fascikle koje pravite. Kada kreirate dodatne fascikle, možete da im pristupite tako što ćete odabrati više na listi fascikli.

Ako biste želeli da biste videli dodatne fascikle na listi fascikli, prilagođene fascikle možete da označite kao "Omiljene fascikle". "Omiljene fascikle" se prikazuju na listi fascikli u oknu sa leve strane u svakom trenutku. Ako želite da dodate u fasciklu "Start" meniju za brzi pristup Windows 10 , možete da zakačite fascikle.

Prilagođavanje liste fascikli tako što ćete dodati u fasciklu u omiljene lokacije

 1. U levom oknu, u okviru Fascikle odaberite stavku Još.

  Napomena : Ako ne vidite listu fascikli, odaberite tri horizontalne linije u gornjem levom uglu ekrana.

 2. Na radnoj površini, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da dodate na listu fascikli, a zatim odaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije. Ako ste na telefonu ili tabletu, pritisnite i držite za prikazivanje kontekstualnog menija i odaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije. Videćete zvezda dodaje sa desne strane imena fascikle da biste označili da je Omiljene fascikle.

  Napomena : Da biste uklonili Omiljene fascikle na listi, kliknite desnim tasterom miša na ime fascikle u oknu sa leve strane, a zatim kliknite na dugme Ukloni iz omiljenih lokacija. Uklanjanje fascikle iz omiljenih stavki neće izbrišite fasciklu. I dalje možete da pristupite fascikli u aplikaciji pošta tako što ćete odabrati još da biste prikazali listu svih fascikli. Ako želite da izbrišete fasciklu koju ste kreirali, možete da odaberete da izbrišete. Fasciklu i sve poruke u ovoj fascikli će biti izbrisana. Nije moguće izbrisati podrazumevanih fascikli, kao što su Prijemno poštansko sanduče, radne verzije, Poslate stavkei Otpremno poštansko sanduče.

  Označavanje omiljene fascikle
PIN kôd u fasciklu "Start" meniju
 1. U levom oknu, u okviru Fascikle odaberite stavku Još.

 2. Na radnoj površini, kliknite desnim tasterom miša na ime fascikle koje želite da zakačite na "start" meni, a zatim odaberite stavku zakači na početni ekran. Ako ste na telefonu ili tabletu, pritisnite i držite za prikazivanje kontekstualnog menija i odaberite stavku zakači na početni ekran.

  Napomena : Da biste uklonili fascikle "Start" meni, kliknite desnim tasterom miša na ime fascikle u meniju Start , a zatim odaberite stavku Otkači sa početnog ekrana. Uklanjanje fascikle sa meni "Start" neće izbrišite fasciklu. I dalje možete da pristupite fascikli u aplikaciji pošta tako što ćete odabrati još da biste prikazali listu svih fascikli.

Više informacija

Da biste dodali ili brisanje fascikle, pogledajte članak Kako da dodate ili uklonite fascikle?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×