Prilagođavanje listi fascikli u aplikaciji pošta za Windows 10

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada koristite pošta za Windows 10, na listi fascikli podrazumevano prikazuje vaše prijemno poštansko sanduče "," radne verzije "i" Poslate stavke fascikle. Neki tipovi naloga omogućavaju vam da kreirate nove fascikle ili izbrišite sve fascikle koje ste kreirali. Drugi tipovi naloga ne šalji. Više informacija o dodavanju ili uklanjanju fasciklama potražite u članku Kako da dodate ili uklonite fascikli u aplikaciji pošta za Windows 10?

Ako imate dodatne fascikle na listi fascikli, možda ćete prikazane neke od njih. Tačan broj zavisi od toga koliko za e-poštu naloga koje imate i rezolucija ekrana. Ako ne vidite sve fascikle na listi fascikli, izaberite stavku više kompletnu listu svih fascikli.

Da biste se uverili da fascikle se prikazuje na spisku fascikli, označite fasciklu kao omiljene fascikle. Možda ćete morati da se pomerite ako ste označili više od dve ili tri fasciklama kao omiljene fascikle.

U meniju Start operativnog sistema Windows 10 za brzi pristup možete dodati u fasciklu. Ovo se zove zakačiti fascikle.

Kombinovanje više naloga e-pošte na jednom prijemnog poštanskog sandučeta

Ako želite da kombinujete više naloga e-pošte u prijemnom poštanskom sandučetu jedan, moraćete da se povežete sa prijemnim poštanskim sandučićima. Ne u svim nalozima e-pošte možete da povežete. Na primer, ne možete se povezati sa Microsoft Exchange e-pošte prijemno poštansko sanduče u prijemno poštansko sanduče e-pošte Yahoo. Možete povezati različite POP ili IMAP naloga zajedno. Više informacija potražite u članku veza prijemnim poštanskim sandučićima u aplikaciji pošta za Windows 10.

 1. Izaberite zupčanik Postavke na dnu liste fascikli.

 2. Izaberite stavku Upravljanje nalozima, a zatim izaberite vezu prijemnim poštanskim sandučićima.

 3. Imenujte povezane prijemno poštansko sanduče, a zatim koristite u poljima za potvrdu da biste izabrali koji naloga koje želite da se povežete.

 4. Izaberite stavku Sačuvaj da biste povezali u prijemnom poštanskom sandučetu.

Dodavanje fascikle u omiljene lokacije

 1. U levom oknu, u okviru fascikle, odaberite stavku više.

  Napomena: Ako ne vidite listu fascikli, odaberite tri horizontalne linije u gornjem levom uglu ekrana.

 2. Na radnoj površini, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da dodate na listu fascikli, a zatim odaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije. Ako ste na telefonu ili tabletu, pritisnite i držite za prikazivanje kontekstualnog menija i odaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije. Videćete zvezda dodaje sa desne strane imena fascikle da biste označili da je omiljene fascikle. Možete da omiljene fascikle i potfascikli.

  Napomena: Da biste uklonili omiljene fascikle na listi, kliknite desnim tasterom miša na ime fascikle u oknu sa leve strane, a zatim kliknite na dugme Ukloni iz omiljenih lokacija. Uklanjanje fascikle iz omiljenih stavki neće izbrišite fasciklu. I dalje možete da pristupite fascikli u aplikaciji pošta tako što ćete odabrati još da biste prikazali listu svih fascikli. Ako želite da izbrišete fasciklu koju ste kreirali, možete da odaberete da izbrišete. Fasciklu i sve poruke u ovoj fascikli će biti izbrisana. Nije moguće izbrisati podrazumevanih fascikli, kao što su Prijemno poštansko sanduče, radne verzije, Poslate stavkei Otpremno poštansko sanduče.

  Označavanje omiljene fascikle

PIN kôd u fasciklu "Start" meniju

 1. U levom oknu, u okviru fascikle, odaberite stavku više.

 2. Na radnoj površini, kliknite desnim tasterom miša na ime fascikle koje želite da zakačite na "start" meni, a zatim odaberite stavku Zakači na početni ekran. Ako ste na telefonu ili tabletu, pritisnite i držite za prikazivanje kontekstualnog menija i odaberite stavku Zakači na početni ekran.

  Napomena: Da biste uklonili fascikle "Start" meni, kliknite desnim tasterom miša na ime fascikle u meniju Start , a zatim odaberite stavku Otkači sa početnog ekrana. Uklanjanje fascikle sa meni "Start" neće izbrišite fasciklu. I dalje možete da pristupite fascikli u aplikaciji pošta tako što ćete odabrati još da biste prikazali listu svih fascikli.

Više informacija

Da biste dodali ili brisanje fascikle, pogledajte članak Kako da dodate ili uklonite fascikle?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×