Prilagođavanje kako drugi programi poslali informacije u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevano, kada kliknete na dugme " Pošalji u OneNote " u drugim programima Microsoft Office 2007 ili u programu Windows Internet Explorer kreira novu stranicu u Office programu OneNote u poseban odeljak pod nazivom Neklasifikovane beleške.

Možete da promenite podrazumevanu postavku i da navedete gde bi trebalo da OneNote skladište Web beleške, e-poruke i sadržaja iz drugih dokumenata i datoteka. Takođe možete da podesite posebne opcija za hvatanje beležaka Web i za korišćenje u programu OneNote upravljački program za uvoz sadržaja iz drugih izvora.

Promenite podrazumevanu lokaciju za Web beleške

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

 2. U dijalogu Opcije izaberite stavku Pošalji u OneNote na listi kategorija .

 3. U okviru Veb beleške, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste Veb beleške poslati na novu stranicu u određenom delu određenoj beležnici, kliknite na novu stranicu u odeljku, a zatim potražite beležnicu putanju i odeljak datoteku koju želite na stranici kreiran.

  • Da biste Veb beleške poslati na novu stranicu u odeljku koja je trenutno otvorena, kliknite na dugme Nova stranica u trenutnom odeljku.

  • Da biste Veb beleške poslati na stranicu koja je trenutno otvorena, kliknite na trenutnoj stranici.

Promena podrazumevane lokacije za "otisaka"

Upravljački program štampača za OneNote omogućava da možete da pošaljete informacije iz bilo koje datoteke sa računara na stranicu u OneNote beležnici, kao da je argument "štampanja" ga na toj stranici umesto slanja u stvarni štampač.

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

 2. U dijalogu Opcije izaberite stavku Pošalji u OneNote na listi kategorija .

 3. U okviru otisaka, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste datoteke odštampan na novu stranicu u određenom delu određenoj beležnici, kliknite na novu stranicu u odeljku, a zatim potražite beležnicu putanju i odeljak datoteku gde treba da bude kreiran stranice.

  • Da biste datoteke odštampan na novu stranicu u odeljku koja je trenutno otvorena, kliknite na dugme Nova stranica u trenutnom odeljku.

  • Da biste datoteke odštampan na stranicu koja je trenutno otvorena, kliknite na trenutnoj stranici.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×