Prilagođavanje informacije na lokaciji u programu Skype za posao

Prilagođavanje informacije na lokaciji u programu Skype za posao

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevano, Skype za posao vode evidenciju gde se nalazite i da se prijavite sa različitim lokacijama. Možete da dodelite prilagođeni imena do različitih lokacija da se prijavite sa. Skype za posao povezuje svakog imena sa odgovarajućih mrežnu vezu.

Na primer, možda koristite Skype za posao na laptop računaru ili mobilnom telefonu tokom putovanja ili iz sobu za konferencije u zgrade ili može da odjavite se iz Skype za posao na poslu i prijavite se sa kućnog računara. Možete dodeliti svakoj od ovih lokacija drugačije ime (na primer, "Putovanje", "Zgrada 4", "posao" i "dom" odnosno). Nakon što ste postavili ime za određenu lokaciju, Skype za posao pamti, tako da sledeći put Skype za posao prepozna koje koristite određeni mrežne veze, ime lokacije koji se prikazuje sa prisutnosti će se promeniti u skladu ga. Ako se nalazite na novu lokaciju i navedite ime koje ste ranije koristili na drugom mestu, to ime će postati povezane sa trenutnim (to jest, novo) lokacije i mrežne veze.

Vaši kontakti mogu da vide vašu lokaciju kao deo informacija o vašem prisustvu, što im olakšava da vide koliko ste dostupni ili koja vrsta komunikacije bi bila najbolja u tom trenutku.

Možete odabrati da ne prikazujete svoju lokaciju tako što ćete izabrati stavku Prikaži ostalima moju lokaciju na lokaciji padajućeg menija (ispod vašeg imena i statusa prisustva na glavnom prozoru Skype za posao ).

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×