Prilagođavanje i pregledanje lokacije iz pregledača

U bilo kom trenutku možete da prilagodite ličnu lokaciju pomoću neke nove aplikacije ili da ispitate sadržaj lične lokacije iz pregledača, pod uslovom da je lokacija podržana u sistemu Microsoft SharePoint Server 2013 ili Office 365 i u zavisnosti od toga kako je organizacija podesila lokaciju.

Da biste ličnoj lokaciji dodali aplikaciju ili ispitali sadržaj lokacije, kliknite na ikonu „Postavke“ na gornjem desnom delu stranice „Feed za vesti“, OneDrive ili „Lokacije“ i sa padajuće liste izaberite stavku Dodavanje aplikacije ili Sadržaj lokacije.

Podešavanje padajućeg menija

Opcija „Dodaj aplikaciju“ omogućava vam da izaberete aplikaciju sa lokalnog uređaja ili da je odaberete sa liste predloženih aplikacija. Sadržaj lokacije prikazuje kompletan sadržaj koji sačinjava vašu lokaciju, uključujući aplikacije, feed za vesti, biblioteke i blogove.

U zavisnosti od toga kako je organizacija podesila lokaciju, padajuća lista iz ikone „Postavke“ može da prikaže i druge opcije, na primer „Postavke lokacije“, kako bi vam omogućila da ažurirate izgled i doživljaj, dozvole za posetioce i druge aspekte lične lokacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×