Prilagođavanje Office 365 teme za organizaciju

Saznajte kako da prilagodite temu u Office 365 administrativni centar. Kao administrator Office 365 za preduzeća pretplate, možete da promenite podrazumevanu temu koja se pojavljuje na gornjoj traci za navigaciju za sve u organizaciji. Na primer, možete da dodate logotip preduzeća i boje tako da se podudaraju sa vašim brendom, kao što je to prikazano ovde (gde 1 predstavlja podrazumevanu temu, a 2 je prilagođena tema).

Primer promene Office 365 teme

Prilagođavanje teme u Office 365 administrativni centar

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Dođite do opcije Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Profil organizacije.

 3. Pored stavke Upravljanje prilagođenim temama za svoju organizaciju, kliknite ili dodirnite stavki Uredi.

  Dodirnite ili kliknite na dugme „Uredi“ da biste promenili temu
 4. Promenite željene elemente teme za organizaciju:

  • Prilagođeni logotip: Izaberite sliku i otpremite sopstveni JPG, PNG ili GIF sa rezolucijom od 200 x 50 piksela i veličinom manjom od 10 KB. To se prikazuje na gornjoj traci za navigaciju na svakoj stranici.

  • URL za logotip na koji može da se klikne: Unesite URL za logotip koji počinje sa http:// ili https://. To je opcionalno.

  • Pozadinska slika: Izaberite sliku i otpremite sopstveni JPG, PNG ili GIF sa rezolucijom 1366 x 50 piksela i veličinom manjom od 15 KB. Pozadinska slika se prikazuje na gornjoj traci za navigaciju na svakoj stranici.

   Napomena : Slike koje sadrže tekst se možda neće prikazati na očekivani način. Ugrađeni elementi koji se pojavljuju sa desne i leve strane trake za navigaciju mogu da variraju kroz usluge, a tekst može biti prekriven tim elementima. Zbog dinamičke priroda trake za navigaciju, u ovom trenutku ne možemo da obezbedimo uputstvo za dopunjavanje slike koje bi doprinelo usaglašenosti.

  • Sprečite korisnike da zamene temu: Potvrdite izbor u ovom polju da biste onemogućili temu na nivou korisnika tako da svako u organizaciji vidi teme koje kreirate. Izuzetak od ovog pravila je korišćenje teme visokog kontrasta u svrhe pristupačnosti .

  • Boja naglašavanja: Izaberite boju za korišćenje za ikonu za pokretanje aplikacija, boju kada je miš iznad i druga naglašavanja.

  • Boja pozadine trake za navigaciju: Izaberite boju koju ćete koristiti za pozadinu trake za navigaciju. Prikazuje se na vrhu na svakoj stranici.

  • Tekst i ikone: Izaberite boju za korišćenje za tekst i ikone na gornjoj traci za navigaciju.

  • Ikona pokretanja aplikacija Izaberite boju koji ćete koristiti za ikonu za pokretanje aplikacija u gornjem levom uglu.

 5. Kliknite na dugme Sačuvaj ili ga dodirnite.

Odmah ćete videti novu temu u Office 365 administrativni centar, a nakon kraćeg vremena, videćete je u celoj usluzi Office 365, uključujući Outlook i SharePoint stranice. U bilo kom trenutku možete da uklonite prilagođenu ikonu ili prilagođene boje. Samo se vratite na stranicu teme i odaberite stavku Ukloni prilagođenu temu.

Takođe pogledajte

Dodavanje prilagođenih pločica na stranicu „Moje aplikacije“ i u pokretanje aplikacija

Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×