Prilaganje vCard e-poruci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

 1. Kliknite na dugme Nova e-poruka.

 2. Kliknite na dugme Priloži stavku > Vizitkarta.

  Priloži stavku > Vizitkarta

 3. Uradite sledeće:

  • Ako se vCard koji želite da dodate u poruku pojavljuje na kratkoj listi koja je prikazana, kliknite na njega.

  • Ako želite da dodate jednu ili više vCard datoteke koja se ne pojavljuju na listi, izaberite stavku Ostale vizitkarte. Dijalog " Umetanje vizitkarte " se pojavljuje i prikazuje sve kontakte u fasciklu " Kontakti ". Pomerajte se kroz spisak kontakata i, držeći taster Ctrl, kliknite na kontakte koje želite da biste ih izabrali, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Takođe možete odabrati drugu fasciklu kontakata tako što ćete kliknuti na strelicu Pogledaj u i izabrati drugu fasciklu sa liste.

   Savet : Outlook umeće sliku vCard datoteke u telo poruke. Sliku možete obrisati iz poruke, a da pri tom ne obrišete prilog.

vCard može izgledati kao sledeći primer:

vCard kontakta

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×