Prilaganje dokumenta ili datoteke u beleške

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U Microsoft Office OneNote 2007, možete da zadržite kopiju bilo kog dokumenta ili datoteke kao deo beležaka tako što ćete ga priložiti stranici beležnice. Ako dvaput kliknete na ikonu priloga će se otvoriti dokumenta ili datoteke u odgovarajućem programu (na primer, Word dokument prilog će se otvoriti u programu Microsoft Office Word, ako je instaliran na vašem računaru).

  1. U programu OneNote, u meniju Umetanje izaberite stavku datoteke.

  2. U dijalogu Izbor datoteke ili skupa datoteka za umetanje idite na lokaciju datoteke koju želite da umetnete, a zatim kliknite na dugme da biste ga izabrali. (Da biste izabrali više datoteka, držite pritisnut taster CTRL dok birate dodatne datoteke.)

  3. Kliknite na dugme Umetni. Kopija svake datoteke koju ste izabrali je umetnut na trenutnu stranicu i prikazuje kao ikona koju možete kliknuti dvaput da biste otvorili ili prikazali dokument ili datoteku.

Napomena : OneNote ne održavanje veze u izvornoj datoteci. Ako izvorna datoteka kasnije ažurira, te promene će neće se prikazati Kopiraj ste priložili.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×