Prilaganje datoteka, fotografija ili veza zadatku

U usluzi Planner možete da priložite datoteke, fotografije i veze direktno u same zadatke, što će svima plan učiniti centralnom lokacijom za saradnju i obavljanje posla.

Napomena : Ako ste upravo napravili plan, Planner možda još uvek podešava njegovu OneDrive lokaciju. Ako vidite poruku o tome, moraćete da sačekate malo pre prilaganja datoteka.

Zašto ne mogu da vidim Planner? Tokom sledećih nekoliko meseci primenjujemo Planner. Ako imate plan koji ispunjava uslove, ali ga još ne vidite, budite strpljivi jer uskoro stiže!

Dodavanje priloga

Da biste priložili datoteku ili vezu, izaberite zadatak da biste otvorili detalje o njemu, a zatim odaberite stavku Priloži ili Veza.

Prilozi

Prilikom prilaganja datoteke, datoteku možete da otpremite u uslugu OneDrive za plan ili možete da je potražite ako ste je već otpremili. Ako se datoteka ne nalazi u usluzi OneDrive za plan, možete umesto toga da dodate vezu do nje.

Kad prvi put priložite datoteku, fotografiju ili vezu zadatku, taj prilog postaje pregled slika zadatka. Nalazi se na tabli i pruža brzi način za identifikovanje zadatka i prelazak na posao. Želite li da promenite pregled slika za zadatak?

Pregled slike na zadatku

Rad na prilogu

Kada priložite Office datoteku, možete da izaberete pokretanje u uglu pregleda da biste je otvorili u usluzi Office Online.

Koristite pokretanje pregleda da biste otvorili Office datoteke

Pomoću koautorstva u realnom vremenu u usluzi Office Online, možete da unosite promene istovremeno sa članovima tima bez brige da ćete izgubiti to što ste uradili! Saznajte više.

Ako želite da radite na Office datoteci koju ne koristite kao pregled, izaberite zadatak da biste otvorili detalje o njemu, a zatim odaberite ime datoteke na kojoj želite da radite.

Kliknite na ime datoteke

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×