Prilaganje datoteka, fotografija ili veza zadatku

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U usluzi Planner možete da priložite datoteke, fotografije i veze direktno u same zadatke, što će svima plan učiniti centralnom lokacijom za saradnju i obavljanje posla.

Da biste videli listu svih datoteke ili slike koje ste priložili Planner zadatke, izaberite tri tačke sa desne strane imena plana (...), a zatim odaberite stavku datoteka. Ove datoteke su uskladišteni u biblioteci dokumenata SharePoint koja je povezana sa vaš plan Office 365 grupe.

Napomena: Ako ste upravo kreirali plan, Planner možda i dalje biti Podešavanje vaš plan SharePoint biblioteke dokumenata. Ako vidite poruku o tome, moraćete da sačekate malo pre prilaganju datoteka.

Dodavanje priloga

Da biste priložili datoteku ili vezu, izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, kliknite na dugme Dodaj prilog, a zatim odaberite datoteku, vezuili SharePoint.

Opcije za korišćenje ili otpremanje priloga

  • Datoteka: Otpremanje dokumenta ili datoteke sa lokalnog računara. Datoteke koje otpremite su uskladištene u SharePoint biblioteci dokumenata povezan sa plana.

  • Veza: upišite URL ADRESE i na tekst koji želite da se prikazuju u Planner.

  • SharePoint: Odaberite datoteke koje su već uskladištene u SharePoint biblioteci dokumenata povezan sa plana.

Kada prvi put povezujete fotografije, automatski postaće zadatka Slika pregleda. Ako biste radije dokument kao Slika pregleda za zadatak, izaberite stavku Prikaži na karti za dokument. Slika pregleda se prikazuje na tablui nudi brz način da identifikujete zadatak i početak rada. Želite da promenite slika pregleda za zadatak?

Pregled dokumenta na kartici

Rad na prilogu

Kada priložite Office datoteke, možete da kliknete datoteka veze prikazane na kartici da biste ga otvorili u Office Online.

Otvaranje priloga iz projekcije zadatak na tabli

Pomoću koautorstva u realnom vremenu u usluzi Office Online, možete da unosite promene istovremeno sa članovima tima bez brige da ćete izgubiti to što ste uradili! Saznajte više.

Ako želite da radite na Office datoteci koju ne koristite kao pregled, izaberite zadatak da biste otvorili detalje o njemu, a zatim odaberite ime datoteke na kojoj želite da radite.

Odaberite dokument sa liste prilog u detalja

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×