Prikazivanje više poštanskih fascikli u umanjenom oknu za navigaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dugmad fascikle u umanjenom oknu za navigaciju Možete da otvorite fasciklama za poštu u Omiljene fascikle koristeći vertikalnu dugmad fascikli u umanjenom Okno za navigaciju. Kada kliknete na dugme fascikle u umanjenom oknu za navigaciju, videćete listu stavki pošte u toj fascikli u lista poruka. Pored glavnog dugmeta okna za navigaciju, samo fascikle iz omiljene fascikle se pojavljuju kao vertikalna dugmad u umanjenom oknu za navigaciju.

Broj fascikli koje se prikazuju kao dugmad u umanjenom oknu za navigaciju zavisi od toga koliko ima prostora iznad dugmadi za prikaz (kao što su dugme „Pošta“ ili „Kalendar“) na dnu okna.

Redosled po kom je dugmad fascikli prikazana u umanjenom oknu za navigaciju je isti kao i redosled po kome su fascikle navedene u oknu „Omiljene fascikle“.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Dodavanje ili uklanjanje fascikli iz "Omiljene fascikle"

Premeštanje fascikli u "Omiljene fascikle"

Kreiranje dodatnog prostora za dugmad fascikli u umanjenom oknu za navigaciju

Dodavanje ili uklanjanje fascikli iz okna „Omiljene fascikle“

Postupite na neki od sledećih načina:

 • Desnim tasterom miša kliknite na fasciklu koju želite da dodate ili uklonite, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Dodaj u omiljene fascikle ili Ukloni iz omiljenih fascikli.

 • Kliknite na fasciklu i prevucite je u okno „Omiljene fascikle“ da biste je dodali, odnosno iz tog okna da biste je uklonili.

Vrh stranice

Premeštanje fascikli u oknu „Omiljene fascikle“

Redosled po kom se dugmad fascikli pojavljuje u umanjenom oknu za navigaciju je isti kao i redosled po kom su fascikle navedene u oknu „Omiljene fascikle“.

Postupite na neki od sledećih načina:

 • Desnim tasterom miša kliknite na fasciklu koju želite da premestite, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Premesti nagore u listi ili Premesti nadole u listi.

 • Kliknite na fasciklu i prevucite je na željeno mesto u oknu „Omiljene fascikle“.

Vrh stranice

Pravljenje više prostora za dugmad fascikli u umanjenom oknu za navigaciju

Da biste napravili više prostora u umanjenom oknu za navigaciju, postupite na neki od sledećih načina:

 • Skratite imena fascikli u oknu „Omiljene fascikle“. Dužina imena fascikle utiče na dužinu dugmeta.

 • Razdelnik u umanjenom oknu za navigaciju Prevucite horizontalni razdelnik nadole i sakrijte dugmad za prikaz. Ovo su dugme " Pošta ", dugme " Kontakti " i tako dalje.

 • Uklonite neku ili svu dugmad za prikaz iz umanjenog okna za navigaciju.

  Kako?

  Na dnu okna za navigaciju, kliknite na dugme Podesi dugmad Slika dugmeta , kliknite na dugme Dodaj ili ukloni dugmadi zatim kliknite na dugme koje želite da uklonite.

 • Povećajte glavni prozor programa Microsoft Office Outlook 2007. Viši prozor može da obezbedi dodatni prostor u umanjenom oknu za navigaciju.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×