Prikazivanje veza između radnih listova

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Važno : Ova funkcija nije dostupna u sistemu Office na Windows RT Računaru. Kontrola je dostupna samo u izdanjima operativnog sistema Office Professional Plus i Office 365 Professional Plus. Pročitajte Excel 2010 radne sveske sa Power Pivot ne rade u nekim verzijama programa Excel 2013. Želite da vidite koju verziju sistema Office koristite?

Odličan način da biste proverili veza između radnih listova je pomoću komande veze između radnih listova u programu Excel. Ako Microsoft Office Professional Plus 2013 je instaliran na vašem računaru, možete da koristite ovu komandu, na kartici Inquire za brzo kreiranje dijagram koji prikazuje kako su međusobno povezani radnih listova. Ako ne vidite karticu Inquire na Excel glavnoj traci, pogledajte članak Uključivanje kontrola unakrsne tabele programskog dodatka.

  1. Otvorite datoteku u kojoj želite da analizirate veze između radnih listova.

  2. Na kartici Inquire izaberite stavku Veze između radnih listova.


Komanda „Relacija između radnih listova“

Pojavljuje se dijagram veza između radnih listova koji prikazuje veze između radnih listova u radnoj svesci.

Dijagram veza između radnih listova

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×