Prikazivanje teme

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Želite da vidite kolonu Tema u prijemnom poštanskom sandučetu? Dobili ste poruku u kojoj je red Tema prazan? Zaglavlje poruke potpuno nedostaje? Pogledajte sledeća uputstva za prikazivanje teme poruke.

Ovaj članak sadrži:

Prikaži kolone "tema" u prijemnom poštanskom sandučetu

Red za temu poruke je prazan

Postoji reda "tema" na vrhu poruke (ne vidite zaglavlje poruke)

Prikazivanje kolone „Tema“ u prijemnom poštanskom sandučetu

Da li vidite red Tema primljenih poruka u prijemnom poštanskom sandučetu ili ne, zavisi od prikaz koji koristite i od toga da li je prijemno poštansko sanduče podešeno da prikazuje kolonu Tema.

Napomena : 

  • Kolone se nazivaju i polja.

  • Ako koristite raspored sa jednim redom za poruke u prijemnom poštanskom sandučetu i ne vidite kolonu Tema, možda je skrivena. U tom slučaju možete da je prikažete ukoliko proširite prijemno poštansko sanduče.

Dodavanje kolone „Tema“ u prijemno poštansko sanduče

  1. U meniju Prikaz postavite pokazivač na stavku Rasporedi po, zatim na stavku Trenutni prikaz, a potom izaberite stavku Prilagodi trenutni prikaz.

  2. Kliknite na dugme Polja.

  3. U oknu Dostupna polja izaberite stavku Tema.

  4. Kliknite na dugme Dodaj.

Savet : Kolonu možete da premestite unutar prijemnog poštanskog sandučeta, ako naslov kolone prevučete na drugo mesto.

Vrh stranice

Red „Tema“ u poruci je prazan

Red Tema u poruci treba da popuni pošiljalac. Ukoliko je red Tema prazan kada primite poruku, to polje je ostavljeno prazno, možda i slučajno. Kada odgovarate na ovakvu poruku ili je prosleđujete, u red Tema možete da unesete željeni sadržaj; u protivnom, u redu Tema stoji samo „ODGOVORI“ ili „PROSLEDI“.

Napomena : Microsoft Outlook ne zahteva da popunite red Tema. Ako mislite da ste videli zahtev za popunjavanje reda Tema, verovatno ste koristili osnovni program za e-poštu Microsoft Outlook Express ili Microsoft Windows Mail.

Vrh stranice

Nema reda „Tema“ na vrhu poruka (ne vidite zaglavlje poruke)

Ako pošiljaoci ne koriste prilagođeni obrazac za e-poruke, u porukama koje ste dobili od njih trebalo bi da vidite red Tema. Ako ne vidite čitavo zaglavlje poruke na vrhu primljenih poruka, možda ste promenili podrazumevane postavke zaglavlja.

Menjanje postavke za zaglavlje poruke

  • U primljenoj poruci, na kartici Poruka, u grupi Radnje kliknite na dugme Ostale radnje, a zatim izaberite stavku Zaglavlje poruke. To će uključiti ili isključiti postavku za zaglavlje poruke.

    Napomena : Postavka za komandu Zaglavlje poruke utiče na sve poruke u prijemnom poštanskom sandučetu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×