Prikazivanje statističkih podataka za video zapis u usluzi Office 365 Video

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video.

Da li se ikada broja prikaza videa u Office 365 Video postaje ili pitao koji deo video korisnika prikazuje najviše? Možete i svakoga ko se na stranicu video zapisa može da vidi ove informacije i još mnogo toga u odeljku Statistika video stranice u Office 365 Video.

Napomena : Sve prikaz računa i statistiku izračunava samo jednom dnevno. Rezultat će postojati 1-2 dana odlaganje na kada se klasifikuju prikaza.

Da biste videli statistiku za video zapis u usluzi Office_365_Video

 1. Prijavite se u Office 365. Za pomoć, pročitajte članak gde se prijaviti u Office 365.

 2. U gornjem levom uglu stranice, izaberite ikonu aplikacije pokretanje Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ i zatim izaberite pločicu video zapisa .

  O365 Video aplikacije pokretanje pločica

 3. Na gornjoj navigacionoj traci Office 365 Video , odaberite stavku kanali.

  Dugme „Kanali“ na gornjoj traci za navigaciju usluge Office 365 Video

 4. Izaberite kanal u kojoj se nalazi video zapis.

 5. Na stranici kanal, izaberite video zapis čije Statistika koji želite da prikažete. Pored datum otpremanja video zapisa, videćete kumulativne broj video prikaza.

  Office 365 Video statističkih prikaza

 6. Kliknite na dugme Office 365 Video razvijte Statistika pored statistiku da biste videli dodatne statistike za taj video zapis.

  Office 365 Video Statistika

  Prvi grafikon prikazuje:

  • ukupan broj prikaza po danu poslednjih 14 dana

  • ukupan broj jedinstvenih posetioci po danu poslednjih 14 dana

  • ukupan broj prikaza mesečno 36 meseci

  • zbir jedinstvene dnevni posetilac Prebrojava mesečno 36 meseci.

  Office 365 Video prikaz trendova

  Drugi grafikon prikazuje kako gledaocima komunicirali sa video zapis. Na primer, možete da vidite koje delove video korisnici prikazuje najviše ili najmanje. Brojeve sa leve strane predstavljaju broj puta gledano određeni odeljak video zapisa. Brojevi duž dna grafikon predstavljaju 10 određeno vreme opsege u okviru video i procenat video zapisa koji odgovara opsegu svaki put.

  Napomena : Skup prikazivač angažovanje Statistika počinje 19 februara 2016. Video zapisi otpremiti pre tog datuma će prikazivati samo prikazivač angažovanje statistika iz tog datuma na.

  Office 365 Video prikazivač angažman

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×