Prikazivanje statističkih podataka za video zapis u usluzi Office 365 Video

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Office 365 Video će se zameniti Microsoft Stream. Da biste saznali više o nova usluga video preduzeća koja dodaje obaveštavanje video saradnja i Saznajte više o prelaza planova za trenutni Office 365 Video klijente, pogledajte članak Migriranje tok iz Office 365 Video.

Da li se ikada broja prikaza videa u Office 365 Video postaje ili pitao koji deo video korisnika prikazuje najviše? Možete i svakoga ko se na stranicu video zapisa može da vidi ove informacije i još mnogo toga u odeljku Statistika video stranice u Office 365 Video.

Napomena: Sve prikaz računa i statistiku izračunava samo jednom dnevno. Rezultat će postojati 1-2 dana odlaganje na kada se klasifikuju prikaza.

Da biste videli statistiku za video zapis u usluzi Office_365_Video

 1. Prijavite se u Office 365. Za pomoć, pročitajte članak gde se prijaviti u Office 365.

 2. U gornjem levom uglu stranice, izaberite za pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 i zatim izaberite pločicu video zapisa .

  Matična stranica Office 365

  Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

 3. Na gornjoj navigacionoj traci Office 365 Video , odaberite stavku kanali.

  Dugme „Kanali“ na gornjoj traci za navigaciju usluge Office 365 Video

 4. Izaberite kanal u kojoj se nalazi video zapis.

 5. Na stranici kanal, izaberite video zapis čije Statistika koji želite da prikažete. Pored datum otpremanja video zapisa, videćete kumulativne broj video prikaza.

  Office 365 Video statističkih prikaza

 6. Kliknite na dugme Office 365 Video razvijte Statistika pored statistiku da biste videli dodatne statistike za taj video zapis.

  Office 365 Video Statistika

  Prvi grafikon prikazuje:

  • ukupan broj prikaza po danu poslednjih 14 dana

  • ukupan broj jedinstvenih posetioci po danu poslednjih 14 dana

  • ukupan broj prikaza mesečno 36 meseci

  • zbir jedinstvene dnevni posetilac Prebrojava mesečno 36 meseci.

  Office 365 Video prikaz trendova

  Drugi grafikon prikazuje kako gledaocima komunicirali sa video zapis. Na primer, možete da vidite koje delove video korisnici prikazuje najviše ili najmanje. Brojeve sa leve strane predstavljaju broj puta gledano određeni odeljak video zapisa. Brojevi duž dna grafikon predstavljaju 10 određeno vreme opsege u okviru video i procenat video zapisa koji odgovara opsegu svaki put.

  Napomena: Skup prikazivač angažovanje Statistika počinje 19 februara 2016. Video zapisi otpremiti pre tog datuma će prikazivati samo prikazivač angažovanje statistika iz tog datuma na.

  Office 365 Video prikazivač angažman

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×