Prikazivanje spiska poznatih kontakata

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dok koristite SharePoint Workspace, napravite listu ljudi sa kojima radite. U nekim slučajevima, kreirate ovu listu direktno, na primer tako što ćete dodati kontakte na spisak lične. U suprotnom, kreirate ovu listu indirektno putem interakcija sa članovima radnim prostorima. Na primer, kada se pridružite kao pozvani člana radnog prostora, drugi članovi tog radnog prostora odmah će postati dostupne za započinjanje nove aktivnosti. Slično tome, svaka osoba koja spaja jedan od radnih prostora (tako što ćete pozivu ili neke druge osobe poziv) odmah postaje dostupan za vas. Agregatne lista svih osoba koje možete da vršite interakciju sa putem programa SharePoint Workspace je spiska poznatih kontakata.

Na kartici Datoteka kliknite na dugme Informacije, izaberite stavku Poruke i kontakti, a zatim stavku Upravljanje kontaktima. Spisak prikazanih kontakata je vaš spisak poznatih kontakata.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×