Prikazivanje, skrivanje i prikazivanje polja Bcc kopija (Bcc)

Prikazivanje, skrivanje i prikazivanje polja Bcc kopija (Bcc)

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako dodate ime primaoca u polje Bcc (Bcc kopija) putem e-poruke, kopiju poruka se šalje primaocu koji ste naveli. Skriva ovo polje "Bcc" ime sa drugim primaocima poruke.

Pronalaženje i uključite "Bcc"

Nakon što uključite polje Bcc , pojavljuje se svaki put kada kreirate poruku dok je isključen.

 1. Kreirajte novu e-poruku, odaberite stavku " Opcije " i zatim kliknite na dugme "Bcc".

  Za računar

  Da biste uključili polje "Bcc", otvorite novu poruku, izaberite karticu opcije i u grupi Prikaži polja kliknite na dugme "Bcc".

  Za Mac

  Da biste uključili polje "Bcc", otvorite novu poruku, izaberite karticu "Opcije" i kliknite na dugme Bcc.
 2. U polje Bcc dodajte primaoce, napišite poruku i odaberite stavku Pošalji kada završite.

Isključivanje "Bcc"

Izbor u polju za Bcc za buduće poruke možete da isključite u bilo kom trenutku.

 • Kreirajte novu e-poruku, odaberite stavku Opcije >Bcc.

  Za računar

  Da biste uključili polje "Bcc", otvorite novu poruku, izaberite karticu opcije i u grupi Prikaži polja kliknite na dugme "Bcc".

  Za Mac

  Da biste uključili polje "Bcc", otvorite novu poruku, izaberite karticu "Opcije" i kliknite na dugme Bcc.

  Napomena : Boja pozadine razlikuje Bcc dugme biti uključena ili isključena. Tamna pozadinu znači dugme je uključeno, a osnovnu pozadinu znači da je isključen.

Pregled Bcc primaoca

Ako ste primaoca poruke, ne mogu da vidim da li je Bcc primaoce dodali pošiljaoca. Samo pošiljalac poruke možete da vidite imena primalaca Bcc tako što ćete otvoriti poruku u fascikli " Poslate stavke " gde sve poslate poruke se podrazumevano skladište.

 1. Otvorite poruku koju ste poslali u fascikli " Poslate stavke ".

 2. U oknu za čitanje prikaza zaglavlja poruke.

  Za računar

  U fascikli poslato, odaberite poruku da biste prikazali Bcc primalaca, a ako je potrebno, odaberite strelicu za razvijanje da biste prikazali zaglavlja kompletnu poruke.

  Saveti : 

  • + Simbol označava više primalaca. Ekrana, na primer, +11 signale postoje 11 više primalaca naveden u okviru Bcc .

  • Odaberite Odaberite stavku da biste razvili zaglavlja poruke. da biste razvili ste zaglavlja poruke (Otvori). I odaberite stavku Odaberite stavku da biste skupili zaglavlja poruke. da biste skupili (Zatvori) odeljak zaglavlja.

  Za Mac

  Vidite Bcc recepients u fascikli poslate

  Saveti : 

  • Ako postoji više primalaca, videćete broj primalaca i više. Ekrana, na primer, 11 više signale postoje 11 više primalaca naveden u okviru Bcc .

  • Kliknite na dugme još da biste razvili ste zaglavlja poruke (Otvori).

 • Otvori put    Pre nego što dodate ime željenog primaoca u Polje Bcc u poruku , uverite se da je primalac očekuje poruku. Ta osoba možda ćete morati da preduzmete korake da biste ustanovili kao sigurnih pošiljalaca (ili pouzdanog primaoca, ako vaše ime će biti u polju poruke ).

  Zašto je to potrebno? Korišćenje "Bcc" je omiljena tehnika bezvredne pošte. Stoga, veliki broj filtera neželjene e-pošte označite zastavicom poruke koje koriste polje Bcc kao neželjene. Tako da ako planirani primalac se ne dodaje vaše ime Spisak sigurnih pošiljalaca u Microsoft Outlook, poruku možda Idite direktno u fasciklu "Neželjena e-pošta" ili neku sličnu.

  Više informacija o podešavanju filteru neželjene e-pošte u programu Outlook, pogledajte članak Dodavanje imena za neželjenu e-poštu liste filtera.

 • Razmislite pre nego što uključite liste distribucije u polje Bcc    osobama koje koriste pravila da biste sortirali e-poštu u fascikle neće odgovarati ako ime liste distribucije u polje " Bcc ". Pošto njihova pravila zavise od imena liste distribucije u polje za ili Cc , poruka će biti sortirani prema njihovim pravilima.

 • Znam vaša ograničenja    Mnogi dobavljači usluga e-pošte ograničavaju broj imena koja mogu biti uključeni u poljima za, Cci Bcc u poruci. Na primer, vaš dobavljač usluga e-pošte može da ograniči svaku poruku da najviše 100 e-adrese. Ako su ove adrese raspoređene među na za, Cci Bcc, Imajte na umu da imena u polje " Bcc " će prebrojati ograničenje vaše ukupno. Zatražite od dobavljača usluga e-pošte o smernice za vaš nalog.

 • Zadrži privatnosti liste primalaca    Polje "Bcc" pomažu vam privatnosti drugih korisnika tako što ćete im u toku bez otkrivanja njihovog identiteta. Na primer, ako šaljete posao objava za više osoba, možda ćete želeti da koristite polje "Bcc" da biste zadržali identiteti potencijalne poslom privatne.

  Savet : Razmislite o korišćenju objedinjavanja pošte u Microsoft Office Word 2007 kao alternativu "Bcc". Pomoću objedinjavanja pošte, brzo možete poslati istu poruku e-pošte pojedinačne primaoce. Objedinjavanje pošte vam omogućava da masovno slanje sa samo jedno ime u polju poruke .

 • Pomoć ograničavanje razgovor koji ima podivljao    Ovde situacija u kojima koristi "Bcc" za listu distribucije ili velikog broja imena mogu biti korisne.

  Pretpostavimo da pošaljete poruku sa velikim brojem osoba navedena u polju . Diskusija počinje da oraspoloћiљ i svi želi da svoje mišljenje. Broj poruka se značajno povećava jer mnogo primalaca odgovaranje sa na osećanje „Prestani da odgovarate ovu poruku”. Problem je kada su to uradili, oni izaberite stavku Odgovori svima. Jedan način za ograničavanje upotrebe opcija " Odgovori svima " je da odgovorite i ime liste distribucije u polje " Bcc ". Na primer, možete kliknuti na dugme Odgovori, uneti samo svoje ime u polju , Premeštanje liste distribucije u polje "Bcc" i napišite poruku slično kao sledeći:

  „Hvala ljudi misli na ovaj problem. Ako imate detaljnije komentare, odgovorite mi direktno. (Sam stavio ovu listu distribucije u polje " Bcc " da se smanji na odgovor na sve poruke.)”

  Savet : Ako šaljete poruku drugim osobama koje koriste Outlook, možete da sprečite ih potpuno pomoću opcije " Odgovori svima ". Više informacija potražite u članku Sprečavanje primaoce e-poruke sa pomoću Odgovori svima ili Prosledi.

 • Ograničavanje bezvredne pošte    Iako osobe koje šalju neželjenu e-pošte ili bezvredne e-pošte može da koristi "Bcc", one neće kao što je ako je. Ako sakrijete imena primalaca tako što ćete navesti ih u polje Bcc , niko ne će moći da biste kopirali e-adrese primalaca iz poruke.

Takođe pogledajte

Brisanje za, Cc ili Bcc predloženih primalaca

Predlaganja primalaca u za, Cc i Bcc poljima za potvrdu

Sakrij imena primalaca pomoću Bcc kopija (Bcc) u programu Outlook

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×