Prikazivanje različitih kontakt informacije na elektronske vizitkarte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Elektronska vizitkarta Elektronska vizitkarta mogu da sadrže različite informacije od ono što je prikazano u obrazac za kontakt originalne kontakta.Elektronska vizitkarta je drugi prikaz kontakta koji sadrži određene informacije o kontaktu i omogućava vam da delite informacije sa drugim osobama. Možete da odredite informacije koje želite da delite.

U zavisnosti od toga koje informacije želite da delite, imate neke opcije za menjanje vizitkarte.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Dodavanje ili uklanjanje informacije iz kartice

Kreiranje duplikata kontakta i promenite informacije

Korišćenje prilagođenih polja da biste prikazali različite informacije na kartici

Dodavanje ili uklanjanje informacije iz kartice

Možete da dodate ili uklonite informacije o vizitkarte za postojeći kontakt tako što ćete da promene direktno na karticu, umesto u obrascu za kontakt, a zatim je sačuvati na karticu.

Napomena : Možete samo da dodate i uklonite polja koja se ne pojavljuju u obrascu za kontakt. Na primer: Ako dodajete polja Faks kod kuće na vizitkartu, videćete ga na kartici, ali on se neće pojaviti u obrascu za kontakt jer Faks kod kuće nije podrazumevana polja u obrascu. Ali ako dodajete Poslovni faks na vizitkartu, on će biti prikazani na u faks na poslu u obrascu za kontakt. Ako želite veću prilagodljivost pri prilagođavanju vizitkarte, pogledajte druge dva odeljka u ovoj temi pomoći.

Važno : Sve informacije možete da dodate na karticu dok ne moraju da budu prikazane u obrascu za kontakt, je i dalje čuvaju sa kontaktom. Obrazac za kontakt podrazumevani prikaz prikazuje samo određenih informacija polja; druga polja, kao što su oni prikazani u detalje i sva polja prikaze, će i dalje da biste zadržali ove informacije i on će biti obuhvaćeni .vcf datoteku ako delite kontakt. Da biste dodali informacije koje će biti vidljive drugima na nekoj od prikaza kontakata, pogledajte odeljak o korišćenju prilagođenih polja.

 1. Kontakti, otvorite kontakt čije vizitkartu koju želite da promenite.

 2. Kliknite dvaput na vizitkartu.

 3. U dijalogu Uređivanje vizitkarte , ispod polja, kliknite na dugme Dodaj ili Ukloni, postavite pokazivač na kategoriju, a zatim kliknite na polje koje želite.

  Možete da vidite promene u okviru kartice pregled dok ih pravite.

 4. Kliknite na strelice nagore ili nadole da biste postavili polje u okviru kartice.

 5. Kada ste završili sa pravljenjem izmena, kliknite na dugme u redu.

Vrh stranice

Kreiranje duplikata kontakta i promenite informacije

Ako mislite da će unesete mnogo izmena u kontakte, preporučuje se da kreirate duplirane kontakte, a zatim promenite određene informacije koje želite da prikažete na vizitkarte. Ovaj način podataka (kontakt informacije) ima manje priliku da bude slučajno izgubljeno kada postoje ispravke za primarnog kontakta. Možete da sačuvate i prikaz više duplirane kontakte u Microsoft Office Outlook 2007, a možete i da ih postavite u različitim fasciklama kontakta (koje ste kreirali) da ih organizujete. Outlook čak i omogućava uštedu vremena da biste kreirali duplirane kontakte.

Vrh stranice

Korišćenje prilagođenih polja da biste prikazali različite informacije na kartici

Prilagođena polja možete da koristite i za uređivanje na vizitkartu i dodajte nove informacije, bez dodavanja informacije u obrascu za kontakt.

Napomena : Informacije koje ste dodali pomoću prilagođenih polja se čuvaju kao deo kontakt. Ali osim ako dodajete prilagođenim poljima prilagođeni prikaz kontakta, informacije neće biti vidljiva na neki kontakt prikazima osim na vizitkarti.

 1. Kontakti, otvorite kontakt čije vizitkartu koju želite da promenite.

 2. Kliknite dvaput na vizitkartu.

 3. U polju " Uređivanje vizitkarte ", kliknite na dugme Dodaj, postavite pokazivač Prilagođenoi zatim kliknite na dugme Korisničko polje 1.

  4 prilagođena polja nisu dostupne.

  Savet : Prilagođena polja možete da koristite da biste zamenili informacije koje su već sačuvane u obrascu za kontakt. Na primer, da biste dodali drugi poslovnu adresu, uklonite postojeće polje za poslovnu adresu (ako postoji), dodavanje prilagođenih polja i otkucajte adresu.

 4. Kliknite na strelice nagore i nadole da biste postavili polje u okviru kartice.

 5. Kada završite sa pravljenjem izmena, kliknite na dugme u redu.

Ažuriranje (ponovo) na vizitkartu takođe će se ažurirati druge novi kontakt informacije na kartici. To će takođe uspostavljanje početnih vrednosti na karticu oblikovanje na podrazumevane vrednosti. Ovo uključuje veličina fonta i pozadine boje i teksta i poravnavanja. Uzeti u obzir pri radu sa karticama dizajnirane.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×