Prikazivanje korisnika i grupa i menjanje liste grupa

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao administrator lokacije, možete da vidite sve korisnike i grupe koje imaju pristup vašoj lokaciji. Na stranici „Osobe i grupe: sve grupe“ prikazane su podrazumevane Microsoft Office SharePoint Server 2007 grupe, grupe koje su dodate lokaciji, kao i grupe nasleđene od nadređene lokacije.

Uređivanjem liste grupa možete i da kontrolišete koje će se grupe pojaviti ispod naslova „Grupe“ na traci za brzo pokretanje na stranici „Osobe i grupe“.

Prikazivanje korisnika i grupa

 1. Na matičnoj stranici lokacije ili kolekcije lokacija, u meniju Radnje na lokaciji postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite stavku Osobe i grupe.

 2. Na stranici „Osobe i grupe“, na traci za brzo pokretanje postupite na sledeći način:

  • Da biste prikazali sve korisnike koji su direktno dodati lokaciji, grupi ili su nasleđeni od nadređene lokacije, kliknite na vezu Sve osobe.

  • Da biste prikazali sve SharePoint grupe dostupne na ovoj lokaciji, kliknite na vezu Grupe.

Promena liste grupa

 1. Na matičnoj stranici lokacije ili kolekcije lokacija, u meniju Radnje na lokaciji postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite stavku Osobe i grupe.

 2. Na stranici „Osobe i grupe“, na traci za brzo pokretanje kliknite na vezu Grupe.

 3. Na stranici „Osobe i grupe: sve grupe“, u meniju Postavke izaberite stavku Uredi traku „Brzo pokretanje“ za grupu.

 4. Na stranici „Uredi traku „Brzo pokretanje“ za grupu“, u odeljku Grupe dodajte grupe koje želite da prikažete, a uklonite one koje ne želite da prikažete na traci za brzo pokretanje.

  Kliknite na dugme Potraži da biste pronašli imena SharePoint grupa koja želite da dodate na traku za brzo pokretanje.

 5. Kliknite na dugme U redu.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×