Prikazivanje izveštaja toka posla

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office SharePoint Server 2007 pruža osnovne alatke za izveštavanje o toku posla da bi se organizacijama omogućilo da procene efikasnost tokova posla i srodnih poslovnih procesa.

Ovaj članak sadrži:

Tok posla opcije za izveštavanje o

Prikaz dostupnih izveštaja za tok posla

Opcije za izveštavanje o toku posla

Office SharePoint Server 2007 uključuje alatke za izveštavanje koje obezbeđuju grupnu analizu istorije toka posla. Organizacije mogu da koriste ovu analizu da biste pronašli probleme u procesima ili da biste utvrdili da li grupa ispunjava performanse za određenih poslovnih procesa. Office SharePoint Server 2007 takođe sadrži nekoliko unapred definisana izveštaja Microsoft Office Excel koji pružaju grupnu analizu istorije toka posla za više instanci toka posla. Pored toga, informacije o istoriji toka posla je dostupan kao izvor podataka SharePoint liste koje možete koristiti i analizirati u drugim programima, kao što su Microsoft Office Visio 2007, Microsoft Office Access 2007ili prilagođena rešenja za praćenje poslovnih-proces.

Vrh stranice

Prikaz dostupnih izveštaja za tok posla

 1. Otvorite listu ili biblioteku gde je tok posla za koji želite da prikažete izveštaj povezan.

  Ako se ne pojavi ime liste ili biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

 2. U koloni statusa za tok posla za koji želite da prikažete izveštaj, kliknite na vezu sa informacijama o statusu pored bilo koje stavke u listi ili biblioteci. Na primer, izaberite stavku U toku ili stavku Dovršeno.

 3. Na stranici „Status toka posla“, u odeljku Istorija toka posla izaberite stavku Prikaži izveštaje toka posla.

  Prikazivanje izveštaja toka posla stranica prikazuje izveštaje za svaki tok posla koji je dostupan za stavke u listi ili u biblioteci.

 4. Pronađite tok posla za koji želite da prikažete izveštaje i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste prikazali informacije o tome koliko je vremena potrebno svake aktivnosti u toku posla da se dovrše, kao i koliko je vremena potrebno svaku instancu toka posla da se završi, kliknite na dugme Izveštaj o trajanju aktivnosti.

  • Izaberite stavku Izveštaj o otkazivanju i greškama da biste prikazali informacije o tokovima posla koji su otkazani ili o tokovima posla u kojima je došlo do grešaka pre njihovog dovršetka.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×