Prikazivanje informacija o prisustvu

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

  1. Proverite da li prikaz sadrži barem jednu kolonu koja je podešena tako da se u njoj prikazuju informacije o prisustvu. Ako u koloni mogu da se prikažu te informacije, videćete ikonu „Prisustvo“ ( Presence icon ) u zaglavlju kolone.

  2. Izađite iz režima uređivanja pritiskom na taster ESC.

  3. Zadržite pokazivač na redu u koloni da bi vam se prikazala ikona „Prisustvo“.

  4. Na ikoni kliknite na strelicu nadole da bi vam se prikazala lista radnji koje možete da preduzmete kako biste sarađivali sa korisnikom.

Dodavanje kolone u kojoj se prikazuju informacije o prisustvu

  1. Kliknite desnim tasterom miša na postojeću kolonu, a zatim izaberite stavku Dodaj kolonu.

  2. Upišite ime kolone i izaberite opciju Osoba ili grupa, koja predstavlja tip podataka koji će biti uskladišteni u koloni.

  3. Proverite da li je u padajućoj listi Prikaži polje izabrana stavka Ime (sa prisustvom), a zatim kliknite na dugme U redu.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×