Prikazivanje ili skrivanje trake u programu Excel za mobilne uređaje

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Traka prikazuje radnje koje su dostupne na svakoj kartici na ekranu. Dok je traka je vrlo korisno pri radu u unakrsnoj tabeli, možda ćete želeti da umanjite ili sakrijte traku da biste povećali prostor na ekranu prilikom čitanja dokumenta. Koraci za prikazivanje i skrivanje trake mogu se razlikovati u zavisnosti od toga na mobilni uređaj.

  • Na Android tablet računaru, možete da prikažete ili sakrijete trake tako što ćete dodirnuti nagore i nadole strelice u gornjem desnom uglu ekrana.

    Strelica nagore

    Strelica nadole

  • Na Android telefonu, možete da proširite trake tako što ćete dodirnuti ikonu "Uredi" Ikona „Uredi“ . Možete da skupite traku tako što ćete dodirnuti nadole strelicu Strelica nadole .

  • Na iPad uređaju možete da prikažete ili sakrijete trake tako što ćete dodirnuti bilo koju karticu (na primer, dodirnite stavku Home).

  • Na iPhone uređaju, možete da prikažete trake tako što ćete dodirnuti ikonu "Uredi" Ikona „Uredi“ . Na traci možete da sakrijete tako što ćete dodirnuti nadole strelicu Strelica nadole .

  • Na Windows tablet računaru, možete prikazati ili sakriti trake tako što ćete dodirnuti bilo koju karticu (na primer, dodirnite stavku Home).

  • Na Windows phone, možete da proširite ili skupite traku tako što ćete dodirnuti više Još .

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×