Prikazivanje ili skrivanje prikaza stabla za navigaciju lokacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prikaz u obliku stabla je opcija za navigaciju koja obezbeđuje hijerarhijski prikaz liste, biblioteke i podlokacije trenutne lokacije. Prikaz u obliku stabla se prikazuje sa strane većine stranica lokacije, ispod trake za brzo pokretanje. Prikaz u obliku stabla je podrazumevano omogućena.

Ako vaša lokacija ima složenu hijerarhiju, prikaz u obliku stabla da biste olakšali korisnicima lokacije da biste se kretali između sadržaja u hijerarhiji lokacija kao što su između u biblioteci na trenutnu lokaciju i na listi u podlokacije. Sledi primer prikaz u obliku stabla.

Prikaz stabla

Napomena : Morate imati barem dozvole koje se dobijaju prilikom dodavanja na podrazumevanoj SharePoint grupi dizajnera za lokaciju da biste upravljali navigacije za lokaciju. Imate neophodne dozvole ako možete da pristupite stranici "Postavke lokacije" za lokaciju i vidite komandu Prikaza stabla u okviru izgled i doživljaj. Ako nemate neophodne dozvole, obratite se administratoru lokacije.

 1. Na lokaciji na na Radnje na lokaciji meni Meni „Radnje na lokaciji“ , izaberite stavku Postavke lokacije.

 2. U odeljku izgled i doživljaj izaberite stavku prikaz stabla.

  Prikaz stabla

 3. Uradite sledeće:

  • Da biste prikazali prikaz stabla, izaberite Omogući prikaz stabla, a zatim kliknite na dugme u redu.

  • Da biste sakrili prikaz u obliku stabla, opozovite izbor Omogući prikaz stabla, a zatim kliknite na dugme u redu.

   Prikaz stabla

   Napomena : Možete da prikažete ili skrivanje prikaza stabla pomoću kompatibilne Veb pregledača. Ne možete da prilagodite prikaz u obliku stabla pomoću Veb pregledača.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×