Prikazivanje ili skrivanje linija koordinatne mreže na radnom listu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako znate kako se koriste linije koordinatne mreže u programu Excel, možda vas zanima kako da ih prikažete ili sakrijete u Excel Online radnom listu. Iako veb aplikacija prikazuje ili skriva postojeće linije koordinatne mreže, još uvek ne omogućava da ih sami prikazujete ili skrivate.

radni list bez linija koordinatne mreže

U programu Excel za računare možete da prikažete ili sakrijete linije koordinatne mreže na radnom listu.

  1. Ako imate Excel za računare, izaberite stavku Otvori u programu Excel.

  2. U programu Excel izaberite stavku Prikaz i potvrdite izbor u polju za potvrdu Linije koordinatne mreže da biste prikazali linije koordinatne mreže ili ga poništite da biste ih sakrili.

    radni list sa linijama koordinatne mreže.

Kad uredite radni list, sačuvajte ga i on će automatski biti uskladišten na mestu sa kog ste ga otvorili u Excel Online.

Excel Online besprekorno radi sa Office programima za računare. Isprobajte ili kupite najnoviju verziju sistema Office odmah.

Da biste proverili ažurirane funkcije aplikacije Excel Web App, posetite Microsoft Excel blog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×