Prikazivanje ili sakrivanje regulatora za popunjavanje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku.

regulator za popunjavanje i uređivanje prevlačenjem i otpuštanjem podrazumevano su uključeni u programu Excel kako biste prevlačenjem miša mogli da premeštate i kopirate ćelije izvršavajući sledeće radnje:

  • Premeštanje na ćeliju ili opseg ćelija tako što ćete postaviti pokazivač miša na ćeliju ili opseg ivice ćelije tako da se promeni u pokazivač Premesti Pokazivač programa Excel za premeštanje , a zatim prevučete ćelije na drugu lokaciju.

  • Kopirajte u ćeliju ili opseg ćelija tako što ćete držati pritisnut taster CTRL dok postavite pokazivač miša na ćeliju ili opseg ivice ćelije tako da se promeni u pokazivač za kopiranje Pokazivač za kopiranje , a zatim prevučete ćeliju ili opseg ćelija na drugu lokaciju.

  • Prevucite na Popuna regulator Pokazivač za popunjavanje da biste kopirali podatke ili da popunite susedne ćelije sa nizom podataka.

Tu opciju po potrebi možete da uključite ili isključite izvršavajući sledeće radnje:

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta , a zatim izaberite stavku Excel opcije.

  2. U okviru kategorije Više opcija, u odeljku Opcije uređivanja, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Omogući pokazivač za popunjavanje i prevlačenje i otpuštanje ćelija da biste uključili ili isključili uređivanje prevlačenjem i otpuštanjem.

    Napomena : Da biste sprečili zamenu postojećih podataka prilikom prevlačenja pokazivača za popunjavanje, uverite se da je potvrđen izbor u polju za potvrdu Obavesti pre zamene postojećeg sadržaja ćelija. Ako ne želite da Excel prikazuje poruku o zameni ćelija koje nisu prazne, možete opozvati izbor u ovom polju za potvrdu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×