Prikazivanje ili sakrivanje koordinatnih linija u programu Word, PowerPoint ili Excel

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak se ne odnosi u PowerPoint za Mac, PowerPoint Online ili Word Online.

Koordinatne linije vam pružaju vizuelne znakove kada oblikujete u sistemu Office. Oblike i druge objekte na PowerPoint slajdovima i u Word dokumentima možete da poravnate i da napravite razliku između granica ćelija i odeljaka unakrsnih tabela i radnih svezaka u programu Excel.

Linije koordinatne mreže

U programima Word i PowerPoint, linije koordinatne mreže su za vizuelno referencu samo i nije moguće odštampati. Ako želite da odštampate u programu Excel, pogledajte članak štampanje koordinatnih linija na radnom listu.

Da biste prikazali linije koordinatne mreže u programu Excel, PowerPoint ili Word, izaberite karticu Prikaz, a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu Linije koordinatne mreže.

Prikazivanje ili skrivanje linija koordinatne mreže

Da biste sakrili linije koordinatne mreže, opozovite izbor u polju koordinatne linije .

Više o alatkama koje vam pomažu da izvršite poravnanje i postavite tekst i objekte:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×