Prikazivanje ili sakrivanje koordinatnih linija u programu Word, PowerPoint ili Excel

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Ovaj članak se ne odnosi u PowerPoint za Mac, PowerPoint Online ili Word Online.

Koordinatne linije vam pružaju vizuelne znakove kada oblikujete u sistemu Office. Oblike i druge objekte na PowerPoint slajdovima i u Word dokumentima možete da poravnate i da napravite razliku između granica ćelija i odeljaka unakrsnih tabela i radnih svezaka u programu Excel.

Linije koordinatne mreže

U programima Word i PowerPoint, linije koordinatne mreže su za vizuelno referencu samo i nije moguće odštampati. Ako želite da odštampate u programu Excel, pogledajte članak štampanje koordinatnih linija na radnom listu.

Da biste prikazali linije koordinatne mreže u programu Excel, PowerPoint ili Word, izaberite karticu Prikaz, a zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu Linije koordinatne mreže.

Prikazivanje ili skrivanje linija koordinatne mreže

Da biste sakrili linije koordinatne mreže, opozovite izbor u polju koordinatne linije .

Više o alatkama koje vam pomažu da izvršite poravnanje i postavite tekst i objekte:

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×