Prikazivanje i kreiranje zadataka na SharePoint lokaciji pomoću programa Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Sa listama zadataka na SharePoint lokaciji možete se povezati pomoću programa Microsoft Office Outlook 2007 i vršiti promene na njima.

Napomena : Funkcije opisane u ovom članku rad sa SharePoint lokacijama koje koriste Windows SharePoint Services 3.0 ili Microsoft Office SharePoint Server 2007. Ako niste sigurni koje verzije sistema Microsoft SharePoint proizvoda i tehnologija je pokrenut na serveru, obratite se administratoru servera.

U ovom članku

Pregled

Povezivanje liste zadataka sa SharePoint lokacije sa programom Outlook

Ažuriranje zadatka sa SharePoint lokacije pomoću programa Outlook

Dodavanje zadatka na SharePoint lokaciji pomoću programa Outlook

Uklanjanje liste zadataka iz programa Outlook

Pregled

Ako mnogo vremena provodite u radu sa e-poštom, možda će vam biti jednostavnije da na listama zadataka sa SharePoint lokacije radite direktno u programu Office Outlook 2007 umesto da se prebacujete na lokaciju u Web pregledač.

Nakon što ste listu zadataka povezali sa programom Outlook, njen sadržaj će se pojaviti u oknu Ostali zadaci u oknu za navigaciju i rokovniku. Bez napuštanja programa Outlook na SharePoint lokaciji možete da pregledate, ažurirate i dodate nove zadatke.

Lista zadataka sa SharePoint lokacije koja se pojavljuje u programu Outlook

Kada radite u programu Outlook, na zadatke sa SharePoint lokacije možete da primenite zastavice i kategorije, kao što to činite sa Outlook zadacima. Zastavice i kategorije se ne pojavljuju na SharePoint lokaciji, ali su dostupne kada u programu Outlook radite sa zadacima sa SharePoint lokacije.

Nakon povezivanja liste zadataka sa SharePoint lokacije sa programom Outlook i pojavljivanja njenog sadržaja u oknu za navigaciju, zadatke možete da preuzmete van mreže i raditi na njima. Ako zadatke kreirate ili ažurirate van mreže, to će biti objavljeno na serveru po ponovnom povezivanju i osvežavanju prikaza u pregledaču.

Pomoću programa Office Outlook 2007 možete da radite i sa standardnim listama zadataka i sa listama zadataka projekta. Liste zadataka projekta su slične listama zadataka, izuzev što podrazumevani prikaz liste zadataka projekta nudi grafički prikaz stavki zadatka, poznat kao Gantov prikaz.

Vrh stranice

Povezivanje liste zadataka sa SharePoint lokacije sa programom Outlook

 1. U Web pregledaču otvorite listu zadataka na SharePoint lokaciji.

  Ako ne možete da pronađete listu zadataka, izaberite stavku Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim izaberite ime liste zadataka.

 2. Na na Radnje meni Slika menija , kliknite na dugme Poveži se sa programom Outlook.

  Povezivanje liste zadataka sa programom Outlook

 3. Kada budete upitani da potvrdite da želite povezivanje liste zadataka sa programom Outlook, kliknite na dugme Da.

  U programu Outlook lista zadataka će biti dodata u fasciklu Zadaci, u okno za navigaciju, u okno Ostali zadaci.

Napomena : Sa zadacima sa SharePoint lokacije možete da radite slično kao sa Outlook zadacima. Zadatke možete da prevlačite i kopirate iz fascikle u fasciklu programa Outlook i SharePoint lokacije. Međutim, periodični zadaci i zahtevi zadataka iz programa Outlook konvertuju se u obične zadatke na SharePoint lokaciji.

Savet : Nakon povezivanja liste zadataka u programu Outlook, deljenja poruku možete poslati drugim članovima tima koje ih pozivate da se povežete sa listom zadataka. Kliknite desnim tasterom miša na ime liste zadataka u programu Outlook, a zatim kliknite na ime liste zadataka za deljenje. Ovo kreira e-poruku koja sadrži vezu i komandu za povezivanje sa listom zadataka.

Vrh stranice

Ažuriranje zadatka sa SharePoint lokacije pomoću programa Outlook

Da biste ažurirali zadatak na listi zadataka sa SharePoint lokacije pomoću Outlook 2007, prvo morate da povežete lista zadataka sa programom Outlook. Više informacija potražite u članku Povezivanje liste zadataka sa SharePoint lokacije sa programom Outlook u ovom članku.

U zavisnosti od toga kako je lokacija podešena, informacije o ažuriranom zadatku mogu biti poslate osobi kojoj je zadatak dodeljen putem e-pošte.

 1. U fascikli Zadaci, u oknu za navigaciju programa Outlook, u oknu Ostali zadaci izaberite ime liste zadataka sa SharePoint lokacije.

  Ako se ime zadatka ne pojavi, proverite da li prikaz, koji je izabran u oknu Trenutni prikaz, sadrži zadatak koji želite sa ažurirate.

 2. Dvaput kliknite na zadatak da biste ga otvorili.

 3. Ažurirajte željene postavke, na primer status zadatka ili koji procenat zadatka je dovršen.

 4. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori da biste sačuvali promene na zadatku.

  • Kliknite na dugme Označi kao dovršeno da biste naveli da je zadatak dovršen.

Savet : U nekim prikazima u programu Outlook možete bez otvaranja zadatka brzo da ažurirate informacije o zadatku, na primer, status zadatka ili označavanje zadatka kao dovršenog. Možete da izaberete posebne stavke i promenite ih, kao što je uređivanje naslova zadatka ili prikazivanje padajuće liste za promenu statusa. Kada zadatke prikažete u vidu obične liste, možete da potvrdite izbor u polju za potvrdu pored zadatka da biste označili da je dovršen.

Vrh stranice

Dodavanje zadatka SharePoint lokaciji pomoću programa Outlook

Da biste dodali zadatak na listi zadataka na SharePoint lokaciji pomoću Outlook 2007, prvo morate da povežete lista zadataka sa programom Outlook. Više informacija potražite u članku Povezivanje liste zadataka sa SharePoint lokacije sa programom Outlook u ovom članku.

 1. U fascikli Zadaci, u oknu za navigaciju, u oknu Ostali zadaci izaberite ime liste zadataka sa SharePoint lokacije.

 2. U meniju Novo izaberite stavku Zadatak.

 3. Unesite željene informacije o zadatku.

 4. Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Vrh stranice

Uklanjanje liste zadataka iz programa Outlook

 1. U fascikli Zadaci, u oknu za navigaciju, u oknu Ostali zadaci izaberite ime liste zadataka koju želite da uklonite.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na ime liste zadataka, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Izbriši ime fascikle liste zadataka .

 3. Kliknite na dugme Da kada budete upitani da potvrdite brisanje.

Napomena : Ovom procedurom uklanjaju se zadaci samo iz programa Outlook, ali ne i sa SharePoint lokacije.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×