Prikazivanje Excel radne sveske u modulu Excel Web Access

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste prikazali i interakcija sa radnom sveskom Microsoft Office Excel u Microsoft Office Excel Web Access, unesite radnu svesku URL ili UNC u Microsoft Office Excel Web Access svojstva Veb segmenta radne sveske .

Napomena : Autor radne sveske bi trebalo da sačuvate radnu svesku iz Microsoft Office Excel 2007 u Microsoft Windows SharePoint Services dokumenta biblioteke ili mreži fasciklu tako što ćete kliknuti na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , kliknuti na dugme Objavi, a zatim izabrati stavku Excel Services.

 1. Ako je neophodno, kreirajte stranicu sa Web segmentima i dodajte Web segment modula Excel Web Access.

  Više informacija o kreiranju stranice sa Web segmentima i Dodavanje Veb segmenata potražite u članku pomoć Microsoft Office SharePoint Server i pomoći za Windows SharePoint Services.

 2. U početnim instrukcijama kliknite na vezu Kliknite ovde da biste otvorili okno sa alatkama.

  Stranica Web segmenta i Web segment ulaze u režim uređivanja i prikazuje se okno sa alatkama za Web segmente.

 3. U okvir za tekst Radna sveska unesite URL ili UNC adresu radne sveske.

  Da biste lako pronašli radnu svesku, kliknite na dugme Izaberite vezu Dugme „Graditelj“ i koristite prozora kliknite na vezu – dijalog Veb stranice .

 4. Da biste sačuvali promene i izašli iz režima za uređivanje Web segmenta, kliknite na dugme U redu na dnu okna sa alatkama za Web segmente.

 5. Da biste izašli iz režima za uređivanje stranice Web segmenta i pregledali radnu svesku u režimu za prikazivanje stranice Web segmenta u modulu Excel Web Access, na vrhu stranice Web segmenta, sa padajuće liste Radnje na lokaciji izaberite stavku Izađi iz režima za uređivanje.

Napomena : Alternativno, možete da povežete Web segmenta Excel Web Access Veb segmentu prikaza liste u biblioteci dokumenata, a zatim prosledite URL radne sveske koji su uskladišteni u biblioteci dokumenata u programu Excel Web Access Veb segmentu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×