Prikazivanje, štampanje i uređivanje PDF datoteke u PDF reader

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Izaberite PDF Datoteku u biblioteci lokacije OneDrive ili tima i možda ćete primetiti da se automatski otvara u ugrađeni PDF čitač u pregledaču. Možete da koristite ovaj PDF čitač da biste prikazali PDF, bez potrebe za dodatnim prikazivač aplikacije na računaru.

Napomena : Možete da pregledate i odštampate PDF u čitaču, ali ne možete da uredite njegov sadržaj.

Štampanje PDF Datoteke

 1. Moderni pregledača, kao što su ivice ili Chrome, idite u OneDrive ili tim biblioteku i otvorite PDF. To će se otvoriti na novoj kartici pregledača.

 2. Pronađite komandu za štampanje u pregledaču. Na primer, ako koristite ivicu, izaberite stavku više Više .

 3. Kliknite na dugme Odštampaj.

  Izaberite stavku Odštampaj

 4. Izaberite opcije kao što su položaj stranice i broj kopija, a zatim kliknite na dugme Odštampaj.

  Opcija za štampanje

Napomene : 

 • Ako pregledač nema ugrađenu PDF prikazivač, videćete sledeću poruku kada prvi put kliknete na dugme Odštampaj.

 • Preuzmite datoteku

 • Kliknite na dugme Preuzmi, a zatim je otvorite u PDF Formatu na radnu površinu ili prikazivač. Zatim možete da odštampate PDF Datoteke iz aplikacije.

Uređivanje sadržaja PDF-a

Pre nego što možete da promenite sadržaj PDF datoteke, morate da je konvertujete u formatu koji se može uređivati, kao što su .docx. Ne možete da učinite PDF čitač, ali možete da koristite verziju programa Word za računare da biste konvertovali datoteku i izvršite promene.

Za više informacija o radu sa PDF datotekama, pogledajte članak Uređivanje PDF sadržaja u programu Word ili Zašto moj PDF izgleda drugačije u programu Word?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×