Prikaz zadataka toka posla

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Svi zadaci uključeni u tok posla se zapisuju u listu zadataka koji su povezani sa tokom posla. Na listi zadataka za tok posla je određen kada se tok posla se dodaje na listu, biblioteku ili tip sadržaja. Tok posla možete da koristite podrazumevanu listu zadataka za lokaciju, ili možete da koristite prilagođenu listu zadataka koje su jedinstvene za tok posla.

Napomena: U nekim slučajevima, organizacija može korisnicima da ograniči dozvolu za pregledanje liste zadataka toka posla, pogotovu ukoliko zadaci toka posla obuhvataju osetljive ili poverljive informacije.

Pronađite više informacija o tokovima posla i srodnim funkcijama u odeljku Takođe pogledajte .

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Prikaz zadataka toka posla na listi zadataka

Pronađite prilagođenu listu zadataka i prikaz svih zadataka toka posla u toku

Prikaz zadataka toka posla na listi zadataka

Ukoliko tok posla zapisuje sve zadatke toka posla u podrazumevanoj listi Zadaci za lokaciju, možete da koristite filter Moji zadaci da biste pronašli i pregledali zadatke toka posla.

Napomena: Možete da koristite listu zadataka za tok posla i zadatke koji nisu toka posla. Ako ste očekivali velikog broja zadataka ili su zahtevi za različite dozvole, možda će vam biti lakše da koristite jednu listu zadataka isključivo za zadatak toka posla i druge liste zadataka za tok posla koji nisu.

 1. Na traci za brzo pokretanje kliknite na vezu Zadaci da biste omogućili prikaz zadataka za lokaciju.

  Ako Zadaci se ne pojavljuje na traci za brzo pokretanje, u meniju Radnje na lokaciji kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim izaberite stavku Zadaci.

 2. Na traci izaberite karticu Lista .

 3. U grupi Upravljanje prikazima kliknite na Trenutni prikaz strelicu nadole i izaberite prikaz koji želite, kao što su Moji zadaci.

Vrh stranice

Pronalaženje liste prilagođenih zadataka i prikaz svih zadataka za tok posla koji se odvija

Ako je tok posla za koji želite da prikažete zadatke ne zapisuje zadatke toka posla na podrazumevanoj listi zadataka , možete da pronađete na prilagođenu listu zadataka za tok posla tako što ćete otići na stranicu "Status toka posla" za stavku toka posla.

 1. Idite na listu ili biblioteku u kojoj je sačuvana stavka toka posla.

 2. Postavite pokazivač na dokument ili stavku obuhvaćenu tokom posla, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim izaberite stavku Tokovi posla.

 3. U grupi Tokovi posla koji se izvršavaju izaberite ime toka posla kome želite da pregledate zadatke.

 4. Na stranici "Status toka posla", u okviru Zadaci, kliknite na vezu ka listi zadataka za ovaj tok posla.

  Napomena: Odmah nakon što naslov odeljka zadataka je veza na kraj teksta.

 5. Na traci izaberite karticu Lista .

 6. U grupi Upravljanje prikazima kliknite na Trenutni prikaz strelicu nadole i izaberite prikaz koji želite, kao što su Moji zadaci.

  Napomena: Ako već znate ime za prilagođenu listu zadataka toka posla, možete da kliknite na dugme Radnje na lokaciji, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacijei zatim kliknite na ime liste.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×