Prikaz ukupnog broja poruka u fascikli

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevano, većina fascikle u programu Microsoft Outlook 2010 prikazuju broj nepročitanih stavki u zagradama sa plavom bojom iza imena fascikle. Fasciklu da biste prikazali ukupan broj stavki u fascikli, možete da promenite pročitano i nepročitano. Broj svih stavki im se pojavljuje u zagradama sa zelenom bojom.

Napomena : Radne verzije "i" Neželjena e-pošta "i fascikli za pretragu Za praćenje svaki podrazumevano prikazuju ukupan broj stavki.

Da biste prikazali ukupan broj stavki u fascikle, uradite sledeće:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu, a zatim izaberite stavku Svojstva.

  2. Na kartici Opšte postavke izaberite Prikaži ukupan broj stavki.

Nije moguće promeniti više fascikli u isto vreme. Ponovite ove korake za svaku fasciklu koju želite da promenite.

Napomena : Ova postavka se primenjuje i fascikli u omiljenim lokacijama. Na primer, ako ste podesili Prijemno poštansko sanduče da biste prikazali ukupan broj poruka, postavka se odnosi na Prijemno poštansko sanduče u omiljenim lokacijama i u Lista fascikli.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×