Prikaz rezimea podataka na statusnoj traci

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste brzo videli kako sabrali brojeve u izabranim ćelijama, pogledajte na statusnu traku ispod unakrsne tabele. Kada izaberete dve ili više ćelija koje sadrže numeričke podatke, Excel Online automatski rezimira te podatke i prikazuje prosek, prebrojavanje i zbir na statusnoj traci. Ove rezimirane vrednosti Ažuriraj odmah kada promenite vrednosti u izabranim ćelijama ili izaberite drugi opseg ćelija.

Statusnoj traci stavke

Menjanje šta se prikazuje na statusnoj traci

Excel Online može da prikaže statusnoj traci stavke za prosek, prebrojavanje, numeričke broja, min, max i zbir. Možete da prilagodite na statusnoj traci za prikazivanje i skrivanje neke ili sve od njih. Evo kako:

  1. Na statusnoj traci kliknite na strelicu pored poslednje stavke statusnoj traci.

    Prilagođavanje statusne trake

  2. U galeriji Prilagođavanje statusnoj traci izaberite stavke traka statusa koje želite.

    Opcije statusne trake

    Kada je izabrana stavka, pojavljuje se znak potvrde. Da biste opozvali izbor stavke, kliknite na dugme ih ponovo da biste uklonili znak za potvrdu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×