Prikaz prezentacije bez programa PowerPoint

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako nemate PowerPoint instaliran na vašem računaru, možete i dalje da otvorite i prikaz PowerPoint prezentacije pomoću PowerPoint Online, PowerPoint Mobileili PowerPoint Viewer.

Noviji načina za prikaz prezentacije

Microsoft ima dve besplatne alternative koje pružaju neki od istih prednosti programa PowerPoint Viewer i koji mogu da prikažu neke nove PowerPoint 2013 i PowerPoint 2016 funkcije (kao što je funkcija Morf i animacije dodate u PowerPoint posle verzije 2010):

  • PowerPoint Online    Ako imate Microsoft nalog (hotmail.com outlook.com, live.com, msn.com) ili na Office 365 poslovnog ili školskog naloga, možete da pregledate i uređujete prezentaciju besplatno u Veb pregledaču tako što ćete sačuvati datoteku na OneDrive i pomoću Programa PowerPoint Online_ z2z_ da biste ga prikazali.

  • PowerPoint Mobile    Ako koristite Windows 10, PowerPoint Mobile je instaliran na računaru. To je smanjuje se obim verzija PowerPoint u kojem možete da prikažete .pptx i .ppt datoteke. (Ako imate pretplatu na Office 365 , možete da uređujete datoteke.) Da biste pronašli PowerPoint Mobile na sistemu računara, idite na Cortana Pitaj me bilo šta polja za pretragu pored dugmeta Start operativnog sistema Windows na radnoj površini računara i otkucajte ime Za PowerPoint Mobile. Ako ne pronađete na vašem računaru, potražite ga u Microsoft Store.

PowerPoint Viewer

PowerPoint Viewer je na besplatno preuzeti sa lokacije Microsoft.com. (To je kreiran u kombinaciji sa PowerPoint 2010, ali mogu da se koriste da prikažete noviji prezentacije kreirane u PowerPoint 2013 i PowerPoint 2016. Međutim, ako prezentacije koristi PowerPoint funkciju (kao što su animacije) uvedene verziju 2010, tu funkciju nije moguće prikazati tako što ćete PowerPoint Viewer.)

PowerPoint Viewer se više ne ažurira.

Možete da otvorite, prikaz i štampanje prezentacije pomoću PowerPoint Viewer, ali ne možete da ih uređujete. Sve prelaza, video zapisi i efekti prikazuju i ponašaju isto kada se prikazuje pomoću PowerPoint Viewer , kao i kada su prikazane u PowerPoint 2010.

  • PowerPoint Viewerpodržava otvaranja i prikazivanje prezentacija kreiranih u programu PowerPoint 97 i novijim verzijama. On vidi datoteke koje imaju neku od ovih oznaka tipa datoteke: .ppt, .pptx, .pptm, .pot, .potx, .potm, .pps, .ppsx i .ppsm.

  • PowerPoint Viewer otvara tipova datoteka podržani prezentaciju samo ako verzija programa PowerPoint nije instaliran na Računaru koji se koristi. Ako je instaliran PowerPoint , otvara se prezentaciju i PowerPoint Viewer ne koristi.

Da biste instalirali PowerPoint Viewer, preuzmite ga besplatno preuzeti sa sajta Microsoft Download Center i pratite uputstva za instaliranje na stranici za preuzimanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×