Prikaz po stranicama , uporedno

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponekad bi se radije kretali kroz stranice dokumenta kao kroz knjigu, umesto stalnog pomeranja. Koristite komandu Uporedni prikaz (kartica Prikaz), da biste prelistali stranice pomoću prsta. Ako nemate dodirni ekran, koristite horizontalnu traku za pomeranje ili točkić miša da biste se kretali kroz stranice.

Uporedno

Kretanje po stranicama isključuje mogućnost izbora postavke zumiranja. Da biste mogli ponovo da zumirate, odaberite vertikalno kretanje po stranicama.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Office 365. Ako ste pretplatnik na Office 365, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.

Brzo pređite na stranicu na koju želite

Dok se zove kroz dokument, sličice vam brzi pogled na sve stranice tako da možete da pređete na onu koju želite. Jednostavno odaberite stavku sličice postavku zumiranja .

Sličice

Savet: Kada izaberete stavku Uporedni prikaz, imate prečice za dolazak do sličica. Pomoću miša, pritisnite taster Ctrl i koristite točkić miša. Na ekranu osetljivom na dodir, umanjite primicanjem prstiju da biste umanjili na sličice.

Srodne teme

Pronalaženje prikaza rasporeda za štampanje

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×