Prikaz liste fascikli sa e-poštom u slučaju da je okno za navigaciju umanjeno

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada je Okno za navigaciju umanjeno, dostupna vam je veća oblast za prikaz i rad u prozoru programa Microsoft Office Outlook 2007. Uprkos tome, možete i dalje lako da pristupite celoj listi fascikli sa e-poštom, i to jednim klikom. Ako otvorite samo listu fascikli, okno za navigaciju će moći da bude umanjeno dok radite, što predstavlja bolje rešenje od proširivanja okna za navigaciju svaki put kada je potrebno da pristupite nekoj fascikli. Iz liste fascikli možete da izvršite i Trenutna pretraga.

  • U umanjenom oknu za navigaciju kliknite na dugme fascikle Okno za navigaciju.

    Napomena : Kada kliknete na dugme fascikle u umanjenom oknu za navigaciju, u lista poruka programa Outlook otvoriće se sadržaj te fascikle.

Otvaranje okna liste fascikli u umanjenom oknu za navigaciju 1. kliknite na dugme Okno za navigaciju da biste videli listu fascikli

2. Kliknite na dugme druge fascikle da biste prikazali sadržaj te fascikle u glavnoj listi Outlook poruka.

3. Promenite veličinu okna liste fascikli prevlačenjem donjeg ugla okna. Drugi način je da prevučete stranicu okna liste fascikli.Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×