Prikaz istorije pravljenja rezervne kopije i vraćanja u prethodno stanje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Napomena : Posetite lokaciju www.microsoft.com za najnovije i iscrpne informacije.

  1. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na vezu Operacije.

  2. U odeljku rezervne kopije i vraćanja u prethodno stanje , izaberite stavku Istorija pravljenja rezervnih kopija i vraćanja u prethodno stanje.

  3. Na stranici "pravljenje rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje istorije", u polju lokacija rezervne kopije Otkucajte lokaciju rezervnih kopija datoteka i zatim kliknite na dugme u redu.

    Napomena : Ako ste prethodno naveli lokaciju rezervnih kopija, ne morate da biste izvršili ovaj korak. Ako ste napravili rezervne kopije i želite da promenite lokaciju rezervnih kopija, kliknite na dugme Promeni direktorijuma, a zatim uradite sledeće korake.

  4. Pravljenje rezervne kopije i vraćanja u prethodno stanje istoriju se prikazuje na pravljenje rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje istorija stranice. Sa ove stranice možete da izaberete rezervnu kopiju u prethodno stanje.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×