Prikaz ili promena svojstava za PowerPoint za Mac datoteku

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Svojstva dokumenta, poznat i kao metapodaci, su detalji o datoteci koji opisuju ili identifikuju. Svojstva u PowerPoint za macOS uključuju detalje kao što su veličina datoteke i lokacije, naslov, ime autora, tema, informacije o sadržaju datoteke i izmene statistika.

Neke skrivene podatke, kao što su naslov, autor, ključne reči i prilagođena svojstva, možete uređivati ili uklanjaju.

Da biste otvorili dijalog Svojstva , izaberite stavke datoteka > Svojstva.

Prikaz Opšta svojstva

Kartica Opšte u dijalogu Svojstva sadrži informacije o osnovni dokument, uključujući ime datoteke, trenutnu lokaciju na računaru, veličina datoteke, datum kreiranja i datum izmene, i da li je datoteka samo za čitanje. (Saznajte kako da napravite prezentaciju samo za čitanje.)

Kartica Opšte postavke

Prikaz ili uređivanje svojstava rezimea

Rezime karticu u dijalogu Svojstva uključuje informacije o datoteci da možete da dodate, uređivanje ili brisanje, uključujući naslov, tema, autor i druge osobe.

Kartica "rezime"

Pregled dokumenta statistika

Statistiku karticu u dijalogu Svojstva sadrži datume dokument je kreiran izmene, odštampati i poslednji put sačuvana, broj revizije, ukupne vrednosti za uređivanje vreme i slajda sadržaja informacije kao što su broj slajdova i prebrojavanje reči .

Kartica "statistički podaci"

Prikaz sadržaja dokumenta

Karticu sadržaj u dijalogu Svojstva uključuje informacije o prezentaciji, kao što su fontovi i teme koriste i Naslovi slajdova.

Kartica "sadržaj"

Prikazivanje ili uređivanje prilagođenih svojstava

Karticu Prilagođeno u dijalogu Svojstva sadrži razne opcionalno prilagodljive svojstvo polja koje možete da dodajete i uređujete, kao što su sektor, Publisher i Status. Dodajte ime polja u okvir za ime tako što ćete otkucati ime ili izbor na listi, odaberite tip polja (kao što su tekst, datum ili broj), unesite vrednosti za vaše svojstva i zatim kliknite na dugme Dodaj.

Prilagođene kartice

Srodne informacije

Pronalaženje reči prezentacije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×