Prikaz ili promena dozvola za Groove radni prostor

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na traci za pokretanje kliknite desnim tasterom miša na radni prostor, izaberite stavku Svojstva, a zatim izaberite stavku Dozvole.

Napomena: Nije moguće promeniti dozvole dodeljene ulogama članova u Groove radnim prostorima verzije 2010. U zavisnosti od vaše uloge, dozvole ćete možda moći da promenite u Groove radnim prostorima verzije 2007 (ili starijim verzijama).

  1. Izaberite ulogu za koju želite da prikažete ili promenite dozvole.

    Izabrane dozvole se menjaju tako da odražavaju dozvole koje su trenutno dodeljene izabranoj ulozi.

  2. Potvrdite ili opozovite izbor za dozvole koje će biti dodeljene izabranoj ulozi.

  3. Kliknite na dugme Primeni (ako želite da izaberete drugu ulogu za ažuriranje) ili kliknite na dugme U redu ako ste završili sa menjanjem dozvola.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×