Prikaz dve stranice širine

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Koncept "širine dve stranice" može da bude malo zbunjujuće, tako da pre nego što ste pređe na poslednji odeljak o tome kako da prikažete Uporedni prikaz dve stranice, možda ćete želeti da pogledamo prva dva odeljka koji definišu koncept.

Je širina i dve stranice

Dvostranični prikaz je štampanja konvenciju koja predstavlja prvi i poslednji stranice u povezanom ili Presavijena projekta kao što su knjige, brošure, biltena ili čestitke. Često stranice u dvostranični prikaz jedni drugima u ogledalu.

Na primer, stranica 2 i 3 od ovo bilten na četiri čine dvostranični prikaz.

Širine dve stranice u biltena

Ako uporedite lokacije brojeve stranica, pokrenuto i margina na stranicama 2 i 3, možete da vidite tu stranicu 3 je preslikanu kopiju stranice 2.

Ne sve širinama dve stranice su preslikane stranice raspored, međutim.

Širine dve stranice u Gornji preklop na čestitki

U ovom čestitke koja se otvara sa dna na vrh, unutrašnje kartice je dvostranični prikaz.

Razvrstavanje stranica (kontrola u donjem desnom uglu prozora publikacije koja se sastoji od ikona u obliku stranice) izgleda isto za bilten na četiri i čestitku.

Razvrstavanje stranica sa širine dve stranice

U bilten, svaka stranica predstavljena jednom ikonom stranice u Razvrstavanje stranica. U čestitki se svaka površina koja sadrži jedinstveni sadržaj se smatra stranice. Obratite pažnju na izgled ikone za 2 i 3 kao naporedne stranice.

Nije širina i dve stranice

Dvostranični prikaz nije bilo koje dve stranice u publikaciji. Na primer:

 • U publikacijama kao što su razglednice i brošure koje imaju prednja i zadnja strana, obe strane nisu dvostranični prikaz. Svaku stranu ima sadržaj, ali sa strane ne treba da se prikažu u isto vreme.

  Prednju stranu publikacije sa razglednica

  Možete prikazati prednju ili zadnju stranicu razglednice.

  Razvrstavanje stranica za razglednice izgleda kao što je sledeći.

  Razvrstavanje stranica bez Uporedni prikaz dve stranice

  Prednja i zadnja strana kartice su predstavljene ikonom stranice. Čak i ako ste podesili publikaciji razglednice za Uporedni prikaz dve stranice, nećete moći da vidite obe strane razglednica u isto vreme.

 • Web publikacija se sastoji od niza pojedinačnih stranica koje se ne mogu se prikazati kao Uporedni prikaz dve stranice.

  Napomena : Da biste saznali ako se nalazite u Web publikaciji, pogled na naslovnoj traci. Prikazuje ili štampanje publikacije ili Veb publikacije, u zavisnosti od tipa publikacije koji ste otvorili.

  Tri Veb stranice iz Web publikacije

  Na Veb lokaciji, svaka stranica zasebno. Nema smisla da dizajnirate dve Veb stranice, kao da bi nekoga da ih prikažete u isto vreme. Kada otvorite Web publikaciju, stoga, Dvostraničnom opcija nije dostupna u meniju Prikaz .

Savet  U razglednice, brošure i Web publikacije, možete da vidite dve stranice u isto vreme, tako da možete da radite na sadržaj. Ako želite da prikažete dva ili više stranica u isto vreme, tako da možete da ih vidite u odnosu na neku drugu, da to uradite u Pregledu pre štampanja. U meniju datoteka izaberite stavku Pregled pre štampanja. Kliknite na dugme Više stranica , a zatim odaberite broj stranica koje želite da prikažete.

Kako da prikažem Uporedni prikaz dve stranice?

 • U meniju Prikaz izaberite stavku Širine dve stranice.

 • Ako ne vidite Širine dve stranice u meniju Prikaz , radite u Web publikaciji. Uporedni prikaz dve stranice možete da prikažete u Web publikacije.

 • U publikacijama kao što su razglednice i brošure, ne možete da prikažete prednja i zadnja strana publikacije u isto vreme. Izbor Širine dve stranice neće imati efekta.

 • Publikacija mora imati najmanje tri stranice mogli da vidite rezultate izabrati Širine dve stranice.

 • U publikaciji sa više stranica, ako želite da saznate na prvoj stranici, možda nećete primetiti efekte izabrati Širine dve stranice. Na Razvrstavanje stranica, kliknite na ikonu za stranice sa 2 i 3 da biste videli dvostranični prikaz.

 • Ne možete da vidite dve stranice koje nisu uzastopne u isto vreme.

 • Da biste se vratili u prikaz jedne stranice istovremeno, u meniju Prikaz opozovite izbor u polju za potvrdu Širine dve stranice .

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×