Prikaz „Osobe“ u aplikaciji Outlook Web App

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Otvaranje poštanskog sandučeta na početku dana ili nakon dugog odsustva može da bude naporno. Treba sortirati sve te poruke. Zahvaljujući prikazu „Osobe“, Outlook Web App može da vam pomogne da prvo dođete do najvažnijih poruka. Prikaz „Osobe“ radi u pozadini kako bi odredio sa kim se najviše dopisujete i prikazuje vam koliko nepročitanih poruka imate od tih osoba. Prikaz „Osobe“ je dostupan samo u aplikaciji Outlook Web App.

U ovom članku

Korišćenje prikaza „Osobe“

Kako se prikazuje ili sakriva prikaz „Osobe“?

Šta još treba da znam?

Korišćenje prikaza „Osobe“

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

  2. Na vrhu stranice odaberite Outlook (ili Pošta). Ili odaberite pokretanje aplikacije Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ > Pošta.

    Opcije za navigaciju usluge Office 365

Kada otvorite poštansko sanduče, prikaz „Osobe“ vam pokazuje da li imate nepročitane poruke od najviše pet osoba kojima najviše šaljete e-poruke.

Početni prikaz „Osobe“

Da biste u prijemnom poštanskom sandučetu videli samo poruke od nekoga iz prikaza „Osobe“, izaberite ime te osobe. Da biste napustili prikaz „Osobe“, izaberite bilo koju fasciklu.

Izaberite stavku Više da biste videli još najviše pet osoba. Da biste napustili prikaz „Osobe“ kad vidite još osoba, kliknite na strelicu pored stavke Osobe.

Prikaz „Osobe“ prikazuje više

Lista osoba se automatski osvežava na osnovu aktivnosti u prijemnom poštanskom sandučetu, tako da je uvek ažurirana. Kada u prikazu „Osobe“ pročitate sve poruke od neke osobe, ta osoba će se pomeriti naniže na listi. Na te poruke možete da se vratite tako što ćete ponovo izabrati tu osobu.

Kako se prikazuje ili sakriva prikaz „Osobe“?

Dodirnite ili izaberite stavku Osobe da biste razvili ili skupili listu.

Izaberite trougao da biste prikazali ili sakrili listu prikaza „Osobe“

Šta još treba da znam?

  • Prikaz „Osobe“ održava listu od najviše 200 osoba kojima ste slali e-poštu, ali prikazuje samo 10 osoba kojima šaljete najviše e-poruka.

  • Prikaz „Osobe“ će uvek prikazivati barem pet osoba sa kojima najčešće komunicirate, čak iako nemate nepročitane poruke od njih.

  • Osobe kojima često šaljete poruke rangirane su po učestalosti i kada vam neka od njih pošalje poruku koja ode u prijemno poštansko sanduče, ta osoba će se pojaviti u prikazu „Osobe“ raspoređena po rangu, a ne po broju nepročitanih poruka.

  • Ne možete da vidite sve osobe koje su možda na listi prikaza „Osobe“, niti postoji opcija da dodate ili uklonite nekoga sa liste. Funkcija je potpuno automatizovana.

  • Prikaz „Osobe“ sadrži samo poruke koje stignu u prijemno poštansko sanduče. Ako postoji pravilo koje premešta poruke u drugu fasciklu, osobe sa kojima često komunicirate se možda neće pojaviti u prikazu „Osobe“.

  • Da biste označili sve poruke od neke osobe kao pročitane, kliknite desnim tasterom miša na njeno ime u prikazu „Osobe“ i izaberite stavku Označi sve kako pročitano.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevede, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×