Prikaži sve fascikle

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete Engleska verzija ovaj članak ovde za referencu.

U oknu sa fasciklama prikazuje sve fascikle u Outlook. Ako je umanjeno okno sa fasciklama, nećete moći da biste videli fascikle. Evo kako da prikažete sve fascikle u Outlook.

 1. Razvij okno fascikle da biste videli sve fascikle sa podešavanjem prikaz okna fascikle i izaberite stavku Prikaz > Okno fascikle.

 2. Kliknite na dugme normalno.

  U meniju „Okno sa fasciklama“ izabrana je stavka „Normalno“.

  Savet: Kliknite na dugme umanjeni da biste umanjili u oknu sa fasciklama ili Isključivanje da biste je uklonili sa ekrana.

  Napomena: Možete da promenite kako Outlook raspoređuje fascikle tako što ćete kliknuti na dugme Okno fascikle > Opcije.

Alternativnog metoda

Ponekad u oknu sa fasciklama nenamerno dobija umanjeno. Ili, ponekad ćete hteti da biste videli veći deo vaše prijemno poštansko sanduče i privremeno sakrili okno sa fasciklama. Ako je umanjeno oknu sa fasciklama, Evo još jedan način da ga vide.

 1. Kliknite na strelicu na vrhu oknu sa fasciklama da biste prikazali sve fascikle.

  Strelica razvija okno sa fasciklama.
 2. Da biste otvorene u oknu sa fasciklama i imaju Outlook Prikaži fascikle sledeći put otvorite ga, kliknite na dugme pribadače ikonu Ikona pribadače . Ovo je isti rezultat kao gorenavedenu proceduru.

Savet: Fascikle koje sadrže potfascikle takođe imati ikona pored sebe. Ovo se razvija i umanjuje potfasciklu prikaza. Kliknite na ikonu da biste prikazali sve potfascikle za tu fasciklu.

Kliknite na strelicu da biste prikazali sve potfascikle.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×