Prikaži odbio sastanak u kalendaru

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako je odbio poziv za sastanak, sastanak se ne čuva sa kalendarom i sastanak poruka sa zahtevom se premešta u fasciklu " Izbrisane stavke ".

Da biste naknadno videli sastanka u kalendaru, uradite nešto od sledećeg:

  • Otvorite poziv za sastanak iz fascikle " Izbrisane stavke ", a zatim kliknite na dugme Prihvati ili uslovno. Ako je ispražnjena fasciklu " Izbrisane stavke ", ova opcija nije dostupna.

Napomena: Sa nekim Microsoft Exchange Server naloga, možete da oporavite stavke nakon pražnjenja fascikle " Izbrisane stavke ". Više informacija potražite u članku oporavak izbrisanih stavki.

  • Zatražite da vam je organizator sastanka pošalju novi poziv za sastanak. Kada primite novi zahtev za sastanak, kliknite na dugme Prihvati ili Odbij.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×