Prikaži šalju e-poštu

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada šaljete e-poruku, možda ćete želeti da biste pronašli tu e-pošte i ponovo pošalje ili prosledite nekom drugom. U Outlook, možete da pronađete poslate poruke u fascikli " Poslate stavke ".

 1. Ako je skupljen liste fascikli na levoj strani prozora, otvorite ga tako što ćete kliknuti na strelicu (>).

  Otvorite listu fascikli tako što ćete kliknuti na strelicu.
 2. Na listi fascikli Izaberite fasciklu Poslate stavke. Ako ste podesili više naloga e-pošte u programu Outlook, svaki nalog ima svoju fasciklu Poslate stavke .

  Fascikla „Poslate stavke“ sadrži poruke koje ste poslali.

  Savet : Ako ne vidite fasciklu Poslate stavke , kliknite na strelicu sa leve strane nalog fascikle da biste razvili listu fascikli.

  Kliknite na strelicu da biste razvili listu fascikli.
 3. Kliknite na poruku koju želite da prikažete.

  Kada kliknete na poruku, ona se markira.

  Savet : Možete da pretražujete e-poštu brzo pomoću opcije "Pretraga". Pretraživanje pomoću ključne reči koje se koriste u poruci ili pomoću nečije ime. Da biste suzili obim pretrage na određene osobe ili temu, pokušajte da otkucate da:<korisničko ime> ili Tema:<ključnu reč koristi u red za temu>.

  Napomena : Možda nećete moći da prikažete poslate e-poruke ako Outlook podrazumevane postavke promenjene. Da biste proverili postavke, izaberite stavke datoteka > Opcije > Pošta, a u okviru Slanje poruka, proverite da li u polju za potvrdu za Čuvanje kopije poruka u fascikli poslate stavke je izabran. Ova opcija možda neće biti dostupne ako ste povezani sa serverom Exchange .

  Potvrđen je izbor u polju za potvrdu „Sačuvaj kopije poruka u fascikli ‘Poslate stavke’“.

  Napomena : Ako nije uspešno poslata poruka, na primer, zbog problema sa povezivanjem ili prijavljivanje problema, ona ostaje u otpremnom poštanskom sandučetu. Ako vidite poruku tamo, odgovore. Uverite se da je veza radi.

  Kada kliknete na poruku, ona se markira.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Ponovno slanje poruke e-pošte

Dobijanje pomoći kada ne šalji e-poruke

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×