Prijem upozorenja i RSS feedova rezultata pretrage

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete biti ažurirani na promene u rezultatima pretrage tako što ćete prima obaveštenja o promenama kao upozorenja i Really Simple Syndication (RSS), ako je vaša lokacija konfigurisana da im pošaljete.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pregled

Primate obaveštenja kada se promeni rezultata pretrage

Pretplata na RSS feedova

Pregled

Obaveštenja i RSS feedovi obaveštavaju vas o ispravkama i omogućavaju vam da prilagodite količinu informacija koje primate. Razlikuju se u načinu prijema ispravki.

Obaveštenja putem e-pošte ili kao tekstualne poruke se javljaju na mobilni telefon u intervalu koji navedete i vas obavestiti kada se određene stavke promene. Na primer, ako želite da saznate svaki put kada neko doda nove datoteke u biblioteku, možete da kreirate obaveštenje za sebe ili čak za saradnika. Možete da podesite istog tipa obaveštenja da biste bili obavešteni kada promenite rezultata pretrage.

RSS feedovi vam pomažu da konsolidujete ispravke na različitim lokacijama u RSS čitač. RSS feedove na periodičnim intervale i pojavljuju se u RSS čitač, kojoj možda već da upravljate pretplate na druge tipove informacija, kao što su naslovi lokacije vesti ili blog. Postoji nekoliko tipova RSS čitači uključujući samostalno čitaoci pregledačima kao što je Windows Internet Explorer i programa e-pošte kao što je Microsoft Outlook.

Više informacija o podešavanju obaveštenja na liste, biblioteke, fascikle ili drugih stavki potražite u članku Upravljanje obaveštenjima.

Primate obaveštenja kada se promeni rezultata pretrage

Kada izvršite pretragu, možete da koristite dugme Upozori Me AlertMeButton da biste podesili buduća obaveštenja za kada to rezultate pretrage promena. Na primer, možda pretrage kalendara tima, i onda imate obaveštenja e-poštom vam kad god je promenjena kalendara:

 1. Održavanje pretrage i prikazali rezultate.

 2. Na stranici rezultata pretrage izaberite stavku Obavesti Me AlertMeButton .

 3. Na stranici "novo obaveštenje", u okviru Naslov obaveštenja otkucajte naslov za obaveštenje. Naslov će se koristiti kao tema u upozorenju e-pošte.

 4. U okviru Slanje obaveštenja za otkucajte imena onih osoba za koje želite da primate ovo obaveštenje.

  Napomena: Slanje obaveštenja polju pojavljuje samo za osobe koje imaju dozvole vlasnika lokacije i iznad.

 5. U polju Metod isporukeodeljka, izaberite željeni metod isporuke za obaveštenja.

  Napomena: Ako Tekst poruke (SMS) su opcije zasivljene, možda nemate i broj mobilnog telefona sačuvane na lokaciji. Da biste sačuvali i broj mobilnog telefona, na vrhu lokacije, kliknite na svoje ime, a zatim kliknite na dugme Postavke lične. Zatim na stranici informacije o korisniku, kliknite na dugme Uredi stavku. Ako ste sačuvali i broj mobilnog telefona i opcije su i dalje neaktivne, lokacije možda nije konfigurisan za odlazne e-pošte i SMS obaveštenja. Obratite se administratoru servera.

 6. U odeljku Promena tipa Odaberite tipove promena koje želite da pratite. Na primer, možete odabrati da primate obaveštenja samo kada nove stavke promenite kada se promene postojećih stavki ili sve promene.

 7. U odeljku kada za slanje obaveštenja , odaberite da li želite da primate obaveštenja vrednost dnevno ili Sedmično.

 8. Kliknite na dugme u redu. Dobićete poruku o potvrdi putem e-pošte. Ova poruka sadrži vezu ka stranici Moja obaveštenja na ovoj lokaciji .

  Napomena: U zavisnosti od načina za lokaciju i serveri su podešena, osobu koju ste kreirali obaveštenja za možda ćete primiti e-poruku koja potvrđuje da ste kreirali obaveštenja. Obaveštenja e-poruke može pružiti veze postavki obaveštenja, ime osobe koja je kreirala obaveštenje, mobilni prikaz i druge informacije i komande.

Upravljanje obaveštenjima

Možete da pregledate i Upravljanje obaveštenjima koristeći vezu postavke lične lokacije gde da postavite obaveštenje.

 1. Da biste pregledali obaveštenja, na vrhu lokacije gde ste sproveli pretrage, kliknite na svoje ime, a zatim kliknite na dugme Postavke lične.

 2. Na stranici informacije o korisniku, kliknite na dugme Mojim upozorenjima.

 3. Na "mojim upozorenjima" na ovoj stranici lokacije, uradite sledeće:

  • Da biste uredili postojeću obaveštenja, kliknite na ime obaveštenja na listi.

  • Da biste prekinuli obaveštenja, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored obaveštenje i zatim izaberite stavku Izbriši izabrana upozorenja.

   Napomena: Možete da dodate druge tipove obaveštenja o sa mojim upozorenjima na ovoj stranici lokacije. Više informacija o korišćenju ove tipove obaveštenja potražite u odeljku Takođe pogledajte ovog članka .

Vrh stranice

Pretplata na RSS feedova

Pre nego što možete da primate RSS feedova, administrator servera mora da omogući RSS feedove u centralnoj administraciji i administrator lokacije mora da omogući RSS feedovima za lokacije na stranici Postavke lokacije. Da biste saznali više o tome kako da omogućite RSS feedovima za lokaciju ili kolekciju lokacija, potražite u članku Upravljanje RSS feedovima.

Možete da se pretplatite na RSS feedove rezultata pretrage. Na primer, možda ćete pretražujete određeni dokument koji je u toku revizije. Na stranici sa rezultatima pretrage, možete da se pretplatite na RSS feed tog dokumenta. Možete podesiti u RSS čitaču da biste zatražili sveže feedovi dnevno, tako da možete da pregledate promene.

Da se pretplatite na RSS feedovima za rezultate pretrage, koristite sledeće korake.

 1. Održavanje pretrage i prikaza rezultata pretrage.

 2. Na stranici sa rezultatima pretrage, kliknite na dugme Dugme „RSS“ na stranici „Rezultati pretrage“ RSS.

  Napomena: Ako dugme "RSS" ne pojavi, RSS nije omogućena za ovu lokaciju.

 3. Kliknite na dugme Pretplati se na ovaj feed.

 4. U pretplati se na ovaj Feed dijalog, u polju ime otkucajte naslov za RSS feed koji vam pomaže da zapamtite rezultata pretrage za.

 5. Na listi Kreiranje u fascikli, izaberite feedova.

 6. Kliknite na dugme Pretplati se. Veza ka novi RSS feed se pojavljuje na listi feedova u Veb pregledaču.

 7. Sledite sva dodatna uputstva u RSS čitaču, pregledaču ili program za e-poštu

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×