Prijavljivanje u SharePoint Workspace

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koje bi trebalo da se automatski prijavljeni SharePoint Workspace pri pokretanju. Stoga, retko trebalo bi da treba da se prijavite na svoj nalog izričito. U nekim slučajevima retkih problem sa vašim nalogom može dovesti do nalog automatski se odjavljeni. Ako imate više naloga na istom računaru (takođe, ne uobičajeni), možda ćete želeti da odjavite jednog naloga da biste zaustavili komunikacije sa ovim nalogom.

Da biste se prijavili u SharePoint Workspace, na Windows sistemskoj traci poslova kliknite na ikonu programa SharePoint Workspace i izaberite stavku Otvori SharePoint Workspace.

Da se odjavite SharePoint radni prostor, kliknite na ikonu SharePoint Workspace na Windows traci zadataka, a zatim izaberite stavku Evidencija ovde

Ako imate više naloga i želite da odjavite se svi nalozi istovremeno, kliknite na ikonu SharePoint Workspace na Windows traci zadataka, a zatim kliknite na dugme evidencije isključili sve naloge.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×