Prijavljivanje u Office

Kada se prijavite u trenutnu verziju sistema Office ili Office Online, automatski ćete se prijaviti u Microsoft usluge na mreži kao što je OneDrive. Ako datoteke sačuvate u usluzi OneDrive, možete na njima da radite sa skoro bilo kog mesta i da ih delite sa svima. Datoteke putuju sa vama – čak i na različitim uređajima.

Koji nalog bi trebalo da koristim?

Postoje dve vrste Microsoft naloga: lični nalozi koje kreirate vi i nalozi preduzeća ili škole. Mnoge osobe imaju oba. Jednostavno se prijavite u nalog koji ima Office datoteke na kojima želite da radite.

Kliknite na svoje ime u gornjem desnom uglu i izaberite stavku Promeni nalog da biste se prebacivali sa naloga na nalog u Office aplikaciji. Na lokaciji Office.com izaberite stavku Odjavi se, a zatim se ponovo prijavite.

Promeni nalog

Korišćenje sistema Office Online

Da biste se prijavili u Office Online, idite na lokaciju Office.com, kliknite na pločicu za bilo koju Office aplikaciju i pratite uputstva.

Kliknite na pločicu aplikacije

Ako već nemate Microsoft nalog, kliknite na bilo koju pločicu, a zatim izaberite stavku Upišite se za novi nalog.

Prijavljivanje u Office aplikaciju

Ako imate trenutnu verziju sistema Office (Office 365 Home, Personal, University ili Office 2013), otvorite bilo koju Office aplikaciju i u gornjem desnom uglu izaberite stavku Prijavljivanje.

Otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite sa sistemom Office.

Takođe pogledajte

Prvi koraci na lokaciji Office.com

Primenjuje se na: Visio 2013, OneNote 2013, Office 2013, Excel 2013, Visio Professional 2013, PowerPoint 2013, Word 2016, Access 2013, Outlook 2016, Publisher 2013, Project Standard 2013, PowerPoint 2016, Excel 2016, Project Professional 2013, Word 2013, OneNote 2016, Publisher 2016, Outlook 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik