Prijavljivanje u Office

Kada se prijavite u trenutnu verziju sistema Office ili Office Online, automatski ćete se prijaviti u Microsoft usluge na mreži kao što je OneDrive. Ako datoteke sačuvate u usluzi OneDrive, možete na njima da radite sa skoro bilo kog mesta i da ih delite sa svima. Datoteke putuju sa vama – čak i na različitim uređajima.

Koji nalog bi trebalo da koristim?

Postoje dve vrste Microsoft naloga: lični nalozi koje kreirate vi i nalozi preduzeća ili škole. Mnoge osobe imaju oba. Jednostavno se prijavite u nalog koji ima Office datoteke na kojima želite da radite.

Kliknite na svoje ime u gornjem desnom uglu i izaberite stavku Promeni nalog da biste se prebacivali sa naloga na nalog u Office aplikaciji. Na lokaciji Office.com izaberite stavku Odjavi se, a zatim se ponovo prijavite.

Promeni nalog

Korišćenje sistema Office Online

Da biste se prijavili u Office Online, idite na lokaciju Office.com, kliknite na pločicu za bilo koju Office aplikaciju i pratite uputstva.

Kliknite na pločicu aplikacije

Ako već nemate Microsoft nalog, kliknite na bilo koju pločicu, a zatim izaberite stavku Upišite se za novi nalog.

Prijavljivanje u Office aplikaciju

Ako imate trenutnu verziju sistema Office (Office 365 Home, Personal, University ili Office 2013), otvorite bilo koju Office aplikaciju i u gornjem desnom uglu izaberite stavku Prijavljivanje.

Otkucajte e-adresu i lozinku koju koristite sa sistemom Office.

Prvi koraci na lokaciji Office.com

Primenjuje se na: Visio 2016 PreviewDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik