Prijavljivanje u Microsoft Planner

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste se prijavili Planner, idite na tasks.office.com i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga. Ako ste već prijavljeni na Office 365, možete da odaberete Planer u Office 365 pokretanju aplikacija.

Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Pokretanje Office 365 aplikacija

Kako da napravim nalog?

Da biste mogli da se prijavite u Planner, vaša organizacija mora biti upisani za kvalifikovani Office 365 plan, a administrator mora da vam nalog.

Ako znate da druge osobe u organizaciji koriste Planner, ali vi ne možete da se prijavite, obratite se tehničkoj podršci da biste saznali šta se događa. (A ako ste vi tehnička podrška, evo neke pomoći za vas!)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×