Prijavite se u Office ili Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prijavite se na Office pomoću naloga koji je povezan sa Office 365 pretplatu ili jednokratnu kupovinu sistema Office 2016 ili Office 2013. Ovaj nalog može biti na lični Microsoft nalog, kao što je Outlook.com nalog, Hotmail.com nalog, Gmail nalog, itd. Ili, možda je korisničko ime i lozinku koje koristite pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Savet : Želite li da saznate gde želite da instalirate ili instalirate Office? Pogledajte članak Preuzimanje i instaliranje ili ponovo instalirajte Office 365, Office 2016 ili Office 2013 na Računaru ili Mac računaru.

Odaberite mesto na koje želite da se prijavim

Prijavite se u aplikaciju

 1. U sistemu Office 2016 ili Office 2013, otvorite bilo koju Office aplikaciju, kao što je Word ili Excel. U gornjem desnom uglu, možda ćete videti ime na nalog koji ste već prijavljeni u sa. Ako ne vidite ime, kliknite na dugme prijavljivanje.

  Snimak ekrana koji prikazuje znak u vezu u Office aplikaciji za računare

  Savet : Ne možete da pronađete aplikacije radne površine. Pogledajte članak Ne možete da pronađete Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 10, Windows 8 ili Windows 7?

 2. U prozoru za prijavljivanje, otkucajte e-adresu i lozinku koje koristite sa sistemom Office. To može biti lične Microsoft nalog te povezan sa Office, ili korisničko ime i lozinku koje koristite pomoću poslovnog ili školskog naloga. Kliknite na dugme dalje.

Šta još možete da radite kada se prijavite?

Možete se prebacivati između naloga, ako, na primer, možete imati različite tipove naloga možete da koristite sa sistemom Office, kao što su lični Microsoft nalog ili nalog na poslu ili u školi.

 1. Kliknite na svoje ime u gornjem desnom uglu aplikacije na radnoj površini, kao što je Word.

 2. Izaberite stavku Promena naloga.

Snimak ekrana koji prikazuje kako meta nalozi u Office aplikaciji za računare

 1. U Office aplikaciji, izaberite stavke datoteka > nalog.

 2. U okviru informacije o korisniku izaberite opciju Odjavi.

Ako imate Office 2016, možete da vidite ime naloga koje povezana sa sistemom Office.

 1. Otvorite bilo koju Office aplikaciju, na primer Word ili Excel.

 2. Izaberite datoteku. Ako ne otvorite postojeći dokument, možda ćete morati da kreirate novi dokument da biste videli meni " datoteka ".

 3. U navigaciji sa leve strane izaberite stavku nalog.

 4. U okviru informacije o proizvodu je ime vaš Office proizvod i fraza, pripada: zajedno sa Microsoft nalog povezan sa ovom verzijom sistema Office.

  Microsoft nalog povezan sa Office će se pojaviti u prozoru za nalog Office programa

  Ako ne vidite pripada:, izaberite stavku Opcije ažuriranja > Ažuriraj odmah. Kada se ažuriranje dovrši, zatvorite aplikaciju, a zatim ga ponovo otvorite. Informacije o Microsoft nalog treba da bude dostupan.

Preuzimanje na Veb stranicu moj nalog iz aplikacije na računaru, u zavisnosti od vaše Office proizvoda, možete da uradite sledeće:

 • Prikaz instaliranje statusa i detalja

 • Upravljate nalogom (u zavisnosti od proizvod, ovo je mesto gde možete da obnovite Office 365, upravljate plaćanja ili videti informacije o pretplate)

 • Delite pretplatu (Office 365 Home samo)

  1. U Office aplikaciji, izaberite stavke datoteka > nalog.

  2. U okviru informacije o proizvodu izaberite opciju Upravljanje nalogom.

   Snimak ekrana izabrati stavku upravljanje nalogom na stranici naloga u Office aplikaciji za računare

   Veb pregledač će se otvoriti. Ako pregledač ne otvori automatski, kliknite na nju iz trake sa alatkama.

  3. Pregledač može otvoriti direktno na stranicu Office moj nalog . Ako nije, će možda biti zatraženo da se prijavite. Prijavite se pomoću naloga koji povezana sa sistemom Office. Ovo je vaša Microsoft nalog ili poslovni ili školski nalog povezan sa sistemom Office

  4. Kada se prijavite, kliknite na ime ili sliku u gornjem desnom uglu i u zavisnosti od naloga koji ste prijavljeni u sa i izaberite Prikazili moj nalog .

   Ekrana hvatanje izabrati moj nalog sa padajuće liste.

Kada se prijavite u Office pomoću pregledača, se automatski prijavite sa uslugama na mreži kao što su na lokaciji Office Online ili OneDrive, a na stranicu " Moj nalog " gde možete da instalirate ili instalirate Office aplikacijama i upravljanje pretplatom na Office 365, ako je imate.

Gde se prijavljuje Office u Veb pregledaču

 1. Izaberite stavke: https://www.office.com/signin

 2. Prijavite se pomoću ličnog Microsoft naloga koji je povezan sa Office ili korisničko ime i lozinku koje koristite pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  Napomena : Za Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na https://login.partner.microsoftonline.cn.
  Za Office 365 Nemačka, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na https://portal.office.de.

Šta još možete da radite kada se prijavite?

Kada ste prijavljeni u, kliknite na svoje ime ili sliku u gornjem desnom uglu, a u zavisnosti od naloga koji ste prijavljeni u sa i izaberite Prikazili moj nalog .

Ekrana hvatanje izabrati moj nalog sa padajuće liste.

Na stranici " moj nalog " (i u zavisnosti od vaš Office proizvod) možete da uradite sledeće:

 • Instaliranje sistema Office ili prikaz statusa instalacije

 • Upravljate nalogom (u zavisnosti od proizvod, ovo je mesto gde možete da obnovite Office 365, upravljate plaćanja ili prikaz pretplate)

 • Delite pretplatu (Office 365 Home samo)

Ako ste već prijavljeni pomoću Microsoft naloga i želite da se prijavite pomoću poslovnog ili školskog naloga umesto toga, ili obrnuto, uradite sledeće:

 • Odjavite se iz naloga koje ste prijavljeni u sa, a zatim se prijavite pomoću drugog naloga.

  – ILI –

 • Otvorite privatnu sesiju u Veb pregledaču. Na primer, u programu Internet Explorer ili ivicu, koristite InPrivate; u programu Chrome, koristite incognito prozor; ili u programu Firefox, koristite novu Private prozor.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×